Acasă - Despre Noi

Despre noi

Imaginea, contentul și reclama - este motorul fiecărei afaceri!
Primeste o consultatie

Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să-și crească profitabil afacerile!

Cunoscînd problema în piață, - lipsa de clienți și a ambalajului foarte prost a afacerii, noi am creat o strategie eficientă, care aduce rezultat. Fiecare etapă este strict planificată, începând de la auditul pieții și a concurenților, terminînd cu departamentul de reclamă și vînzări.
Descrie-ne proiectul tău +373 60 84 30 20

Echipa noastră

Suntem o echipă de profesioniști care își cunosc activitatea și depun maxim efort pentru a realiza proiectele.

MOLODOI VICTOR

Istratii Ion

Eugen Cebanu

Vasile Babără

Valeriu Șcegarțov

Mihail Ceban

2013
Lucrăm ca freelanceri cu Russia, Ucraina, România și Franța. Ridicăm la cel mai înnalt nivel de profesionalizm abilitățile în Programare și Design.

2014
Instruire la diferite Training-uri și Cursuri în domeniul de Marketing, Reclamă. Activăm ca Freelanceri cu Russia și toată Europa, începem a colabora cu Canada.

2015
Instruire și pregătire în domeniul Aplicațiilor Mobile și CRM System. Am început să lucrăm cu Republica Moldova, dar mai mult lucrăm ca freelancer cu Europa și Canada.

2016
Permanent învățăm, căci în acest domeniu tehnologiile se reînnoesc pe zi ce trece. Începem a desface spectrul de servicii, adăugînd serviciile de Foto – Video Production. Lucrăm cu Republica Moldova, Canada, Europa și Russia.

2017
Am început intensiv să lucrăm cu Companiile din Republica Moldova, unde am creat Proiecte care au adus foarte bune rezultate. Am început să ne adaptăm după necesitățile pieții, problemele care le au întreprinderile din lipsa de instrumente eficiente, care să aducă rezultat.

2018
Am trecut la un nou nivel de administrare a proiectelor, lucrăm cu cele mai mari companii din Moldova. Avem clienți de peste tot globul pămîntesc.

Suntem o echipă tînără, ambițioasă și plină de energie, am planificat să ajungem una din cele mai bune companii din Moldova, -- rezultatele clienților nostril vor demonstra asta!

Specialiștii noștri vor găsi cele mai bune soluții pentru a rezolva cele mai nestandarte obiective. Adresează-te la noi, iar noi te vom ajuta să optimizezi afacerea la cheie și să obții cîți mai mulți clienți.

Părerile clienților noștri!

  • Petrașcu Vladimir
  • Iulia Babără
  • Ovenco Vladimir
  • Cătălina Veșca
  • Ion Mămăligă
  • Galina Tudoreanu

Părerile clienților noștri!

Petrașcu Vladimir Director General - MADENA ENGINEERING Petrașcu Vladimir
În procesul de implementare a proiectului, compania "WebHouse" SRL a demonstrat calități profesionale și utilizarea celor mai avansate tehnologii și instrumente în implementarea paginii noastre web. În semn de recunoștință, ne exprimăm sincera apreciere față de dvs. pentru munca care ați depus-o. Devin-o clientul nostru
Iulia Babără Administrator - BUSINESSCLASS Iulia Babără
Doresc să mulțumesc echipei Webhouse pentru lucrul care l-au făcut în crearea website-ului, https://businessclass.md/. Datorită lucrărilor foarte rapide și calitative, acesta în urma lucrărilor a devenit mai clar, comod și mai ușor de folosit. Din partea echipei BusinessClass, vă dorim succese în continuare în dezvoltarea serviciilor web și cîți mai mulți clientț fideli. BRAVO!!!! Devin-o clientul nostru
Ovenco Vladimir Director - FASART S.R.L Ovenco Vladimir
Compania Webhouse a realizat o lucrare cu adevărat impresionantă - a creat un design unic, cu descrieri și abordări originale. Acest lucru demonstrează încă o dată nu numai profesionalismul înalt al studioului, ci și dorința de a lucra cu sarcini nestandarde. Vă dorim succes în activitățile dvs. profesionale și așteptăm cu nerăbdare să cooperăm în continuare. Devin-o clientul nostru
Cătălina Veșca Director - MARITUR S.R.L Cătălina Veșca
Compania Mari-Tur își exprimă recunoștința față de întregul personal al companiei Webhouse, și mai ales Directorului - Victor Molodoi, cu care am colaborat cu bucurie în procesul de dezvoltare a site-ului oficial al companiei noastre. Devin-o clientul nostru
Ion Mămăligă Director - EACOPERIȘ S.R.L Ion Mămăligă
Webhouse! Vreau să vă mulțumesc pentru munca depusă, pentru reacție și, cel mai important, pentru site-ul care la-ți creat! Compania Webhouse ne-a făcut un site de care suntem mândri. A fost foarte plăcut să lucrez din cu companiei dvs. ați avut o atitudine tehnic competentă de a lucra pe toată durata colaborării noastre. Aș dori să menționez în mod special profesionalismul și cunoașterea profundă a serviciului prestat. Vă recomand tuturor, dacă doriți să creați un site Web, contactați Webhouse. Devin-o clientul nostru
Galina Tudoreanu Director - AMC CENTER Galina Tudoreanu
Suntem recunoscători echipei WebHouse pentru atitudinea atentă și munca depusă pentru reconstrucția sitului. Deoarece tendințele se schimbă, am avut nevoie să reconstruim websiteul nostru. În opinia noastră, echipa companiei a demonstrat o excelentă cunoaștere a serviciului său. Devin-o clientul nostru

Primește o consultație gratuită de la Expertul WebHouse

offer of the week
Oferta săptămânii

Landing Page și - Setarea CAMPANIEI DE RECLAMĂ» la doar 390 EURO

Vreau detalii +373 60 84 30 20