Creăm Magazine Online

Elaborăm hypermarket-uri în mediul online

Internet Magazine care vînd 24/7 unui număr nelimitat de persoane

Primește o consultație

Start vînzărilor la maxim!

Obține un flux pasiv de cumpărători și bate recordurile de tranzacții pe piața ta

Cine nu este în internet, nu este în business” (С) Bill Gates

În secolul XXI totul trece în online. La rîndul lor, și magazinele. În SUA deja se închid market-urile tradiționale. Chiar și produsele alimentare se comercializează prin internet. Cauzele sunt banale: este mai simplu și mai profitabil de a întreține un internet-magazin decît unul obișnuit; clienții nu pierd timpul și primesc produsele dorite fără efort.

Magazin? Atunci online!

Magazinele reale nu mai sunt atît de profitabile în comparație cu celea din online. Internet-magazinul necesită mai puține investiții decît unul obișnuit, însă comercializează mai simplu și mai rapid.

În timp ce concurenții caută încăpere pentru chirie, sau o construiesc de la 0, caută constructori, se ocupă de actele încăperii și altele-altele… tu poți evolua pe o altă cale: dai comandă de un internet-magazin și lansezi vînzările înaintea tuturor.

info

Avantajele Un manager de VÎNZĂRI perfect

Internet Magazinul este la fel unui manager de vînzări. Însă el dispune de o serie de avantaje:

Primește o consultație de la Expertul WebHouse

Formula exploziei de vînzări: Internet Magazin + CRM System = BOOM!

Analitica este oxigenul promovării de succes. Integrarea Internet Magazinului într-un CRM System permite să vezi totul. Obții răspuns la întrebări de genul:

 • care sursă de trafic este cea mai eficientă?
 • ce caută clienții pe internet magazin?
 • care oferte sunt primite cel mai bine?
 • de ce clienții pleacă de pe site. În care moment? Cum îi putem opri?

Aflînd răspunsul la aceste întrebări, poți ținti în „minele de aur”. Cunoști momentele la care trebuie de lucrat. Plus la toate:

 • strîngi datele cumpărătorilor și le trimiți notificări/mesaje. Crești cercul de potențiali cumpărători. Anunți despre produsele noi și ai posibilitatea de a obține mai mult profit din contul lor în comparație cu concurenții.
 • sincronizarea cu rețelele sociale. Obții un nou instrument de promovare.
 • contabilitate clară. Programul face toate calculele în locul tău.

Lista poate continua dar rămîne o întrebare… Oare merită?

Nu putem lua decizia în locul tău. Însă probabil cunoști că progresează doar afacerile care urmează tendințele sau chiar le prevestesc. Deci, ai șansa să stăpânești trănd-ul și să ocupi o poziție „caldă” pe piața internet magazinelor.

 

Etapele creării Internet Magazinului

1 Cunoștința cu afacerea ta și cu cerințele față de proiect. Discutăm și clarificăm toate detaliile înainte de a începe lucrul. 2 Studiem piața: concurenții, auditoriul țintă și reieșind din aceste date proiectăm internet-magazinul. Studiul ne ajută să creștem KPI-ul site-ului. 3 Proiectarea. Elaborăm structura site-ului, decidem cum va fi programat; în care mod el va putea fi accesat mai rapid, mai simplu, fără complicații din partea vizitatorilor, aranjăm în pagină. 4 Design. Maeștrul nostru face magie și oferă site-ului atractivitate vizuală. 5 Programarea. Conform proiectului, programatorii noștri realizează ideile în practică. Este cea mai importantă și complicată etapă. 6 Umplem cu conținut de calitate. Adăugăm poze, text pentru fiecare produs și categorie. *opțional: te ajutăm cu promovarea ca să obții rezultate finale de la site, evaluate în vînzări.

De ce Echipa WebHouse?

 • 1. Ne gîndim la vizitatori. Site-ul va fi ușor de navigat, intuitiv clar și cu un design atractiv.
 • 2. Sistem simplu de administrare. Nu aveți nevoie să apelați la noi pentru fiecare modificare — le puteți realiza desinestătător. Adăugarea produselor, pozelor, modificarea informațiilor va fi o operațiune elementară.
 • 3. Sisteme fără limite. Poți adăuga produse, categorii și filtre la infinit și să le setezi așa cum îți place.
 • 4. Asistență tehnică. În caz de apar careva litigii suntem gata să intervenim pentru a le soluționa.
 • 5. Integrăm modalități de plată simple și populare. Poți primi bani electronici de la clienți prin card, webmoney, yandex money, paypal, qiwi.
 • 6. Comunicăm. Dorințele tale nu vor fi lăsate fără atenție. Rezultatul final va fi cît este posibil de apropiat de ideea ta.

Primește o consultație de la Expertul WebHouse

Părerile clienților noștri!

 • Petrașcu Vladimir
 • Iulia Babără
 • Ovenco Vladimir
 • Cătălina Veșca
 • Ion Mămăligă
 • Galina Tudoreanu

Părerile clienților noștri!

Petrașcu Vladimir Director General - MADENA ENGINEERING Petrașcu Vladimir
În procesul de implementare a proiectului, compania "WebHouse" SRL a demonstrat calități profesionale și utilizarea celor mai avansate tehnologii și instrumente în implementarea paginii noastre web. În semn de recunoștință, ne exprimăm sincera apreciere față de dvs. pentru munca care ați depus-o. Devin-o clientul nostru
Iulia Babără Administrator - BUSINESSCLASS Iulia Babără
Doresc să mulțumesc echipei Webhouse pentru lucrul care l-au făcut în crearea website-ului, https://businessclass.md/. Datorită lucrărilor foarte rapide și calitative, acesta în urma lucrărilor a devenit mai clar, comod și mai ușor de folosit. Din partea echipei BusinessClass, vă dorim succese în continuare în dezvoltarea serviciilor web și cîți mai mulți clientț fideli. BRAVO!!!! Devin-o clientul nostru
Ovenco Vladimir Director - FASART S.R.L Ovenco Vladimir
Compania Webhouse a realizat o lucrare cu adevărat impresionantă - a creat un design unic, cu descrieri și abordări originale. Acest lucru demonstrează încă o dată nu numai profesionalismul înalt al studioului, ci și dorința de a lucra cu sarcini nestandarde. Vă dorim succes în activitățile dvs. profesionale și așteptăm cu nerăbdare să cooperăm în continuare. Devin-o clientul nostru
Cătălina Veșca Director - MARITUR S.R.L Cătălina Veșca
Compania Mari-Tur își exprimă recunoștința față de întregul personal al companiei Webhouse, și mai ales Directorului - Victor Molodoi, cu care am colaborat cu bucurie în procesul de dezvoltare a site-ului oficial al companiei noastre. Devin-o clientul nostru
Ion Mămăligă Director - EACOPERIȘ S.R.L Ion Mămăligă
Webhouse! Vreau să vă mulțumesc pentru munca depusă, pentru reacție și, cel mai important, pentru site-ul care la-ți creat! Compania Webhouse ne-a făcut un site de care suntem mândri. A fost foarte plăcut să lucrez din cu companiei dvs. ați avut o atitudine tehnic competentă de a lucra pe toată durata colaborării noastre. Aș dori să menționez în mod special profesionalismul și cunoașterea profundă a serviciului prestat. Vă recomand tuturor, dacă doriți să creați un site Web, contactați Webhouse. Devin-o clientul nostru
Galina Tudoreanu Director - AMC CENTER Galina Tudoreanu
Suntem recunoscători echipei WebHouse pentru atitudinea atentă și munca depusă pentru reconstrucția sitului. Deoarece tendințele se schimbă, am avut nevoie să reconstruim websiteul nostru. În opinia noastră, echipa companiei a demonstrat o excelentă cunoaștere a serviciului său. Devin-o clientul nostru

Ești gata pentru vînzări masive? Lasă-ne datele de contact și revenim cu un apel.