Elaborăm Landing Page-uri care aduc venit.

Prezintă compania/produsul tău și creează impresii pozitive

Landing Page-ul aduce Clienți, Oferte, Comenzi - în timp foarte scurt!

Primește o consultație

Start vînzărilor la maxim!

Obține un flux masiv de cumpărători și bate recordurile de tranzacții în nișa ta

Landing Page

Dacă sunteți orientat spre a vinde către utilizatorul final orice produs sau serviciu specific, de a informa clienții potențiali despre promoțiile viitoare sau despre oricare oferte de ultim minut, landing page este cel mai potrivit instrument de marketing, care se va descurca cu sarcina. Acest lucru se datorează faptului că, pagina de landing corect concepută din punct de vedere al design-ului și al butoanelor «apel la acțiune» este capabilă , să convingă clientul dvs. potențial să vă contacteze. Acesta este motivul pentru care, în comparație cu site-urile obișnuite, paginile de landing-sunt lideri la nivelul vînzărilor unui anumit produs sau serviciu.

Ține-ți minte că, puterea unui landing page stă în strategie, dar nu în volum! Numai prin observarea atentă a comportamentului utilizatorilor, este posibilă detectarea chiar și a celor mai nesemnificative detalii care afectează conversia. Uneori, chiar și culoarea butonului cu „apel la acțiune”, poate da naștere unor percepții negative, ca urmare, oamenii pur și simplu nu vor face click pe el. Numaidecît testați design-ul, conținutul, titlurile etc.

 

info

Avantajele Este un manager de VÎNZĂRI perfect

Landing Page-ul este un instrument perfect pentru a vinde un produs, serviciu, ofertă...

Primește o consultație de la Expertul WebHouse

Formula exploziei de vînzări și clienți - Landin Page + CRM System = BOOM!

Analitica este oxigenul promovării de succes. Integrarea Landing Page-ului într-un CRM System permite să vezi totul. Obții răspuns la întrebări de genul:

 • care sursă de trafic este cea mai eficientă?
 • ce caută clienții pe landing page?
 • care oferte sunt primite cel mai bine?
 • de ce clienții pleacă de pe site. În care moment? Cum îi putem opri?

Aflînd răspunsul la aceste întrebări, poți ținti în „potențialul client”. Cunoști momentele la care trebuie de lucrat. Plus la toate:

 • strîngi datele cumpărătorilor și le trimiți notificări/mesaje. Crești cercul de potențiali cumpărători. Anunți despre produsele noi și ai posibilitatea de a obține mai mult profit din contul lor în comparație cu concurenții.
 • sincronizarea cu rețelele sociale. Obții un nou instrument de promovare.
 • contabilitate clară. Programul face toate calculele în locul tău.

 

Etapele creării unui Landing Page

1 Cunoștința cu afacerea ta și cu cerințele față de proiect. Discutăm și clarificăm toate detaliile înainte de a începe lucrul. 2 Studiem piața: concurenții, auditoriul țintă și reieșind din aceste date proiectăm internet-magazinul. Studiul ne ajută să creștem KPI-ul site-ului. 3 Proiectarea. Elaborăm structura site-ului, decidem cum va fi programat; în care mod el va putea fi accesat mai rapid, mai simplu, fără complicații din partea vizitatorilor, aranjăm în pagină. 4 Design. Maeștrul nostru face magie și oferă site-ului atractivitate vizuală. 5 Programarea. Conform proiectului, programatorii noștri realizează ideile în practică. Este cea mai importantă și complicată etapă. 6 Umplem cu conținut de calitate. Adăugăm poze, text pentru fiecare produs și categorie. *opțional: te ajutăm cu promovarea ca să obții rezultate finale de la site, evaluate în vînzări.

De ce Compania WebHouse?

 • Te ajutăm cu promovarea. Vei obține rezultate finale din site-ul tău. Efectul poate fi apreciat după auditoriul loial și vizitatori regulați care pot fi convertiți în bani.
 • Administrare simplă. Nu ai nevoie de cunoștințe speciale pentru a administra pagina ta. Actualizarea informațiilor și introducerea schimbărilor va fi o operațiune elementară.
 • Confortabil de navigat. Cu ajutorul design-ului bine pus la punct vizitatorii tăi vor fi mulțumiți de felul în care le comunici informațiile. Astfel mesajele transmise vor ajunge la destinație.
 • Atenți la dorințele tale. Luăm în considerare preferințele și ideile tale. Site-ul va fi cît este posibil de apropiat de imaginea de la tine din creier.

Dorești un Landing Page perfect, contactează-ne!

Părerile clienților noștri!

 • Petrașcu Vladimir
 • Iulia Babără
 • Ovenco Vladimir
 • Cătălina Veșca
 • Ion Mămăligă
 • Galina Tudoreanu

Părerile clienților noștri!

Petrașcu Vladimir Director General - MADENA ENGINEERING Petrașcu Vladimir
În procesul de implementare a proiectului, compania "WebHouse" SRL a demonstrat calități profesionale și utilizarea celor mai avansate tehnologii și instrumente în implementarea paginii noastre web. În semn de recunoștință, ne exprimăm sincera apreciere față de dvs. pentru munca care ați depus-o. Devin-o clientul nostru
Iulia Babără Administrator - BUSINESSCLASS Iulia Babără
Doresc să mulțumesc echipei Webhouse pentru lucrul care l-au făcut în crearea website-ului, https://businessclass.md/. Datorită lucrărilor foarte rapide și calitative, acesta în urma lucrărilor a devenit mai clar, comod și mai ușor de folosit. Din partea echipei BusinessClass, vă dorim succese în continuare în dezvoltarea serviciilor web și cîți mai mulți clientț fideli. BRAVO!!!! Devin-o clientul nostru
Ovenco Vladimir Director - FASART S.R.L Ovenco Vladimir
Compania Webhouse a realizat o lucrare cu adevărat impresionantă - a creat un design unic, cu descrieri și abordări originale. Acest lucru demonstrează încă o dată nu numai profesionalismul înalt al studioului, ci și dorința de a lucra cu sarcini nestandarde. Vă dorim succes în activitățile dvs. profesionale și așteptăm cu nerăbdare să cooperăm în continuare. Devin-o clientul nostru
Cătălina Veșca Director - MARITUR S.R.L Cătălina Veșca
Compania Mari-Tur își exprimă recunoștința față de întregul personal al companiei Webhouse, și mai ales Directorului - Victor Molodoi, cu care am colaborat cu bucurie în procesul de dezvoltare a site-ului oficial al companiei noastre. Devin-o clientul nostru
Ion Mămăligă Director - EACOPERIȘ S.R.L Ion Mămăligă
Webhouse! Vreau să vă mulțumesc pentru munca depusă, pentru reacție și, cel mai important, pentru site-ul care la-ți creat! Compania Webhouse ne-a făcut un site de care suntem mândri. A fost foarte plăcut să lucrez din cu companiei dvs. ați avut o atitudine tehnic competentă de a lucra pe toată durata colaborării noastre. Aș dori să menționez în mod special profesionalismul și cunoașterea profundă a serviciului prestat. Vă recomand tuturor, dacă doriți să creați un site Web, contactați Webhouse. Devin-o clientul nostru
Galina Tudoreanu Director - AMC CENTER Galina Tudoreanu
Suntem recunoscători echipei WebHouse pentru atitudinea atentă și munca depusă pentru reconstrucția sitului. Deoarece tendințele se schimbă, am avut nevoie să reconstruim websiteul nostru. În opinia noastră, echipa companiei a demonstrat o excelentă cunoaștere a serviciului său. Devin-o clientul nostru

Ești gata pentru a primi mai mulți clienți, atunci contactează-ne! Lasă-ne datele de contact și revenim cu un apel.