Creăm Website-uri de calitate

Creștem venitul afacerii tale

Crearea și promovarea website-urilor care vînd

Primește o consultație

Motive reale pentru a comanda un web-site

Cît de des este nevoie de un web-site? 

Un business care se dezvoltă mereu ajunge în momentul în care are nevoie de un site. Însă nu sunt clare motivele creării unei pagini web. Adresînd întrebarea referitor la necesitate în site, se pot auzi răspunsuri de genul: „ca să fie”, „toți au site, cu ce noi suntem mai răi?”, „toate companiile serioase au un website”.

Ce este un site care vinde?

S-ar părea că este o pagină web ordinară. Însă această pagină este creată pentru vînzări. Fiecare element are scopul de a convinge. Clientul primește răspuns la întrebările sale, la dubii, obiecții. Se explică, de ce produsul X de la compania Y, de ce acum, de ce acest preț este avantajos. Într-un final, clientul este convins. În acest mod, un site care vinde înlocuiește un manager de vînzări de înalt nivel. Este o sursă de venit pentru afacerea ta.

info

. Tipuri de website-uri pe care noi le crăm

Primește o consultație de la Expertul WebHouse

Motive reale pentru a comanda un website

 • - Creșterea valorii cumpărăturii medii. Utilizarea marketingului și artei de a vinde pe site permite creșterea prețurilor la serviciile și produsele tale. Chiar dacă vinzi scump, te aleg pe tine.
 • - Evidențierea printre concurenți. Crearea paginii web conform ultimelor tendințe și cu maximă creativitate te face memorabil pentru client. Ești unic, ești soluția.
 • - Clienți „scumpi”. Site-ul devine o platformă prin care comunici profesionalismul. Interesezi companiile cu buget generos.
 • - Reducerea cheltuielilor. Site-ul este ca un magazin, însă nu trebuie să achiți chiria, energia electrică și altele… plus la toate nu are termen de valabilitate. Creat o singură dată — servește mereu.
 • - Lărgirea „geografiei”. Pagina web poate fi accesată din orice colț al lumii și astfel să îți aducă vînzări. Cucerești piețele din alte țări.

Etapele elaborării paginilor web

1 Contactul. Ne cunoaștem cu afacerea ta, stabilim obiectivele, cerințele față de site. La fel ne decidem cu termenii limită și cum ar trebui să fie rezultatul final. 2 Schița tehnică și Prototipul de design. Elaborăm prototipul de design după fișa tehnică, care mai intîi este aprobată de către client. 3 Elaborarea și implementarea designului. Discutăm, ajustăm, implementăm. 4 Programarea. Este o etapă care durează cel mai mult. Implementarea designului în cod. 5 Adăugarea cu conținut a website-ului. Toată informația necesară se traduce în mai multe limbi și se afișează pe website. 6 Darea în exploatare. După ce sunt finisate toate etapele, websiteul se încarcă pe hosting și se plaseaza să fie online disponibil de oriunde.

De ce un site de la WebHouse?

 • Suport tehnic. Mereu te poți adresa cu o întrebare tehnică referitoare la site: noi te ajutăm sau chiar rezolvăm desinestătător.
 • Un pachet de servicii. Primești un site gata, fără necesitatea de a apela la alți specialiști.
 • Respectăm termenii limită. Promisiunea de a prezenta site-ul pe data X este realizată cu strictețe.
 • Primești întocmai ce ai dorit. Dacă vii cu idei, le vei putea observa în lucrarea finală. 
 • Fără limite în funcțional. Ai posibilitatea de a realiza chiar și cele mai inovative soluții pentru a-i mira pe toți.
 • Site-ul lucrează ca ceasul. Datorită experienței, avem abilități de programare care permit operarea stabilă a site-ului, fără bug-uri și greșeli.

Apropo, referitor la experiență te poți convinge mai jos.

Suntem mereu la dispoziție, aveți întrebări?

Părerile clienților noștri!

 • Petrașcu Vladimir
 • Iulia Babără
 • Ovenco Vladimir
 • Cătălina Veșca
 • Ion Mămăligă
 • Galina Tudoreanu

Părerile clienților noștri!

Petrașcu Vladimir Director General - MADENA ENGINEERING Petrașcu Vladimir
În procesul de implementare a proiectului, compania "WebHouse" SRL a demonstrat calități profesionale și utilizarea celor mai avansate tehnologii și instrumente în implementarea paginii noastre web. În semn de recunoștință, ne exprimăm sincera apreciere față de dvs. pentru munca care ați depus-o. Devin-o clientul nostru
Iulia Babără Administrator - BUSINESSCLASS Iulia Babără
Doresc să mulțumesc echipei Webhouse pentru lucrul care l-au făcut în crearea website-ului, https://businessclass.md/. Datorită lucrărilor foarte rapide și calitative, acesta în urma lucrărilor a devenit mai clar, comod și mai ușor de folosit. Din partea echipei BusinessClass, vă dorim succese în continuare în dezvoltarea serviciilor web și cîți mai mulți clientț fideli. BRAVO!!!! Devin-o clientul nostru
Ovenco Vladimir Director - FASART S.R.L Ovenco Vladimir
Compania Webhouse a realizat o lucrare cu adevărat impresionantă - a creat un design unic, cu descrieri și abordări originale. Acest lucru demonstrează încă o dată nu numai profesionalismul înalt al studioului, ci și dorința de a lucra cu sarcini nestandarde. Vă dorim succes în activitățile dvs. profesionale și așteptăm cu nerăbdare să cooperăm în continuare. Devin-o clientul nostru
Cătălina Veșca Director - MARITUR S.R.L Cătălina Veșca
Compania Mari-Tur își exprimă recunoștința față de întregul personal al companiei Webhouse, și mai ales Directorului - Victor Molodoi, cu care am colaborat cu bucurie în procesul de dezvoltare a site-ului oficial al companiei noastre. Devin-o clientul nostru
Ion Mămăligă Director - EACOPERIȘ S.R.L Ion Mămăligă
Webhouse! Vreau să vă mulțumesc pentru munca depusă, pentru reacție și, cel mai important, pentru site-ul care la-ți creat! Compania Webhouse ne-a făcut un site de care suntem mândri. A fost foarte plăcut să lucrez din cu companiei dvs. ați avut o atitudine tehnic competentă de a lucra pe toată durata colaborării noastre. Aș dori să menționez în mod special profesionalismul și cunoașterea profundă a serviciului prestat. Vă recomand tuturor, dacă doriți să creați un site Web, contactați Webhouse. Devin-o clientul nostru
Galina Tudoreanu Director - AMC CENTER Galina Tudoreanu
Suntem recunoscători echipei WebHouse pentru atitudinea atentă și munca depusă pentru reconstrucția sitului. Deoarece tendințele se schimbă, am avut nevoie să reconstruim websiteul nostru. În opinia noastră, echipa companiei a demonstrat o excelentă cunoaștere a serviciului său. Devin-o clientul nostru

Ești gata să-ți creezi propriul website? Lasă-ne datele de contact și revenim cu un apel.