Marketing și Reclamă

Aducem clienți cu minim efort din partea ta!

Reducem cheltuielile pentru atragerea clienților prin mijloace eficiente de promovare

Primește o consultație

Creșterea rapidă a vînzărilor — simplu!

Obține rezultate maxime cu ajutorul tehnologiilor inovative în promovare și publicitate

Oxigenul afacerii este Marketingul și Reclama

Fără ce nu poate supraviețui nici un business? Fără secția de producție? Posibil. Dar produsul poate fi comandat din o altă companie și comercializat din nou.

Probabil, fără secția de livrare? Și iarăși nu. Poate fi angajat un curier temporar pînă la sistematizarea procesului.

Atunci, care este „inima” afacerii?

Nici un business nu poate rămîne în viață fără vînzări. Acesta este oxigenul lui. Dacă timp de cel puțin o lună nu ai avut nici o vînzare… ne pare rău — afacerea ta e pe cale de dispariție. Capitalul are tendința de a se termina iar investitorii nu mereu acordă încredere.

info

Serviciile Marketing și Reclamă

Prestăm servicii de:

Suntem mereu la dispoziția DVS, contactați-ne!

Ai un produs bun - el trebuie să vîndă!

 • Clienții ar fi gata să plătească pentru ceea ce ai. Posibil că colaborarea cu tine are o serie de avantaje la care concurenții doar visează. Însă cumpărătorii nu vin la tine. Și problema nu este în produs. Doar necunoașterea — chiar și cel mai bun produs sau serviciu nu are mare succes fără publicitate. Pur și simplu o mare parte din potențialii cumpărători nu au idee că există oferte mai bune decît celea cunoscute de toți.

Banii zboară — îi prinde cine poate

 • Uite: pe lîngă tine trec fluxuri de bancnote. Acestea sunt tranzacțiile de pe piață. Poți întinde mîna, să prinzi o bancnotă, două sau… este o altă cale: ca aceste fluxuri să se reverse direct la tine în buzunar. Publicitatea schimbă direcția de tranzacții în folosul tău. Faci ofertele tale cunoscute, este un plus pentru imaginea afacerii dar nu asta este cel mai important.

Nu îți trebuie publicitate. Ai nevoie de vînzări

 • Și noi înțelegem asta. Promovarea pentru promovare este lipsită de sens. În schimb, toate acțiunile întreprinse de noi au ca scop creșterea lead-urilor, vânzărilor și profitului tău. Înainte de a începe o campanie de marketing, stabilim obiective clare și un buget rezonabil pentru aceste scopuri.

Încarcă, țintește… Foc!

Ce deosebește o campanie de marketing puternică de una slabă?

 • Pregătirea.
 • Atragem cea mai multă atenție aceste etape: stabilim auditoriul țintă, studiem piața, concurenții, avantajele produsului și doar apoi lansăm publicitatea. Anume pregătirea ne permite să obținem rezultate maxime.

Etapele creării unei Campanii de Reclamă

1 Cunoștința cu afacerea ta și cu cerințele față de proiect. Discutăm și clarificăm toate detaliile înainte de a începe lucrul. 2 Studiem piața: concurenții, auditoriul țintă și reieșind din aceste date proiectăm toate campaniile de reclamă. 3 Proiectarea. Elaborăm structura , colectăm cuvintele chee, scriem textele corecte, traducem. 4 Facem magie, Creăm Campaniile de Reclamă cu foarte mare atenție 5 Optimizăm fiecare detaliu, facem în așa mod ca fiecare campanie de reclamă să fie perfectă. 6 Dăm în exploatare și facem mentenanță pentru tot parcursul Campaniei de Reclamă.

De ce să alegi Echipa WebHouse?

 • Transparență. Poți vedea cum este întrebuințat bugetul și să introduci corectări după necesitate. În așa mod vei fi lipsit de dubii că resursele alocate sunt utilizate conform destinației.
 • Rapoarte săptămînale. Demonstrăm rezultatele obținute de noi zilnic. Vei putea vedea din care surse a provenit clientul, cheltuielile pentru atragerea lui și suma achiziției sale.
 • Controlul bugetului. Bugetul tău — regulile tale. Poți stabili pentru care instrument vor fi alocate resurse mai consistente și pentru care mai puține sau deloc. Noi te ajutăm cu decizia corectă.
 • Instrumente pentru domeniul tău. Găsim soluții exact pentru afacerea ta reieșind din situația actuală pe piață. Doar metode practice și care aduc rezultat.
 • Dezvăluim la maxim avantajele produsului tău. Va fi clar de ce clientul trebuie să te aleagă pe tine dintre concurenți și de ce produsul dintre alternative.
 • Strategie. Activitățile de promovare sunt calculate astfel încât să cucerească clienții nu pentru o singură cumpărătură, dar pentru achiziții permanente. Atragem clienții și îi transformăm în cumpărători permanenți și loiali.
 • Învățăm. Suntem la curent cu inovațiile din domeniul marketingului. Utilizăm cele mai noi și eficiente șmecherii pentru sporirea vânzărilor.

Primește o consultație de marketing gratuită - contactează-ne!

Părerile clienților noștri!

 • Petrașcu Vladimir
 • Iulia Babără
 • Ovenco Vladimir
 • Cătălina Veșca
 • Ion Mămăligă
 • Galina Tudoreanu

Părerile clienților noștri!

Petrașcu Vladimir Director General - MADENA ENGINEERING Petrașcu Vladimir
În procesul de implementare a proiectului, compania "WebHouse" SRL a demonstrat calități profesionale și utilizarea celor mai avansate tehnologii și instrumente în implementarea paginii noastre web. În semn de recunoștință, ne exprimăm sincera apreciere față de dvs. pentru munca care ați depus-o. Devin-o clientul nostru
Iulia Babără Administrator - BUSINESSCLASS Iulia Babără
Doresc să mulțumesc echipei Webhouse pentru lucrul care l-au făcut în crearea website-ului, https://businessclass.md/. Datorită lucrărilor foarte rapide și calitative, acesta în urma lucrărilor a devenit mai clar, comod și mai ușor de folosit. Din partea echipei BusinessClass, vă dorim succese în continuare în dezvoltarea serviciilor web și cîți mai mulți clientț fideli. BRAVO!!!! Devin-o clientul nostru
Ovenco Vladimir Director - FASART S.R.L Ovenco Vladimir
Compania Webhouse a realizat o lucrare cu adevărat impresionantă - a creat un design unic, cu descrieri și abordări originale. Acest lucru demonstrează încă o dată nu numai profesionalismul înalt al studioului, ci și dorința de a lucra cu sarcini nestandarde. Vă dorim succes în activitățile dvs. profesionale și așteptăm cu nerăbdare să cooperăm în continuare. Devin-o clientul nostru
Cătălina Veșca Director - MARITUR S.R.L Cătălina Veșca
Compania Mari-Tur își exprimă recunoștința față de întregul personal al companiei Webhouse, și mai ales Directorului - Victor Molodoi, cu care am colaborat cu bucurie în procesul de dezvoltare a site-ului oficial al companiei noastre. Devin-o clientul nostru
Ion Mămăligă Director - EACOPERIȘ S.R.L Ion Mămăligă
Webhouse! Vreau să vă mulțumesc pentru munca depusă, pentru reacție și, cel mai important, pentru site-ul care la-ți creat! Compania Webhouse ne-a făcut un site de care suntem mândri. A fost foarte plăcut să lucrez din cu companiei dvs. ați avut o atitudine tehnic competentă de a lucra pe toată durata colaborării noastre. Aș dori să menționez în mod special profesionalismul și cunoașterea profundă a serviciului prestat. Vă recomand tuturor, dacă doriți să creați un site Web, contactați Webhouse. Devin-o clientul nostru
Galina Tudoreanu Director - AMC CENTER Galina Tudoreanu
Suntem recunoscători echipei WebHouse pentru atitudinea atentă și munca depusă pentru reconstrucția sitului. Deoarece tendințele se schimbă, am avut nevoie să reconstruim websiteul nostru. În opinia noastră, echipa companiei a demonstrat o excelentă cunoaștere a serviciului său. Devin-o clientul nostru

Ești gata pentru vînzări masive? Lasă-ne datele de contact și revenim cu un apel.