Fotografie de produs, Spoturi Publicitare

Fotografie de produs

Fotografiea de produs este acel tip de fotografie în care subiectul este produsul comercializat. Chiar dacă uneori fotografia de produs include și oameni (fotografia fashion) produsul trebuie să fie cel care atrage atenția, cel care “strălucește” în cadru.

Alegerea unui produs care arata impecabil,  fotografierea lui dintr-un unghi cat mai avantajos, pe un background simplu care sa aduca ceva in plus cadrului,  creeaza o buna imagine a produsului in ochii unui potential client.

Produsele trebuie prezentate intr-un mod atractiv (sa arate bine) dar si functional (sa se vada bine atat forma, dimensiunile cat si caracteristicile acestuia).

Exista si posibilitatea fotografierii pe o masa de pexiglass, pentru a avea o reflectare a subiectului in masa sau pentru a putea lumina subiectul de jos, astfel eliminand orice umbra.

Orice fotografie de produs, trece prin partea de post-procesare: corectarea luminozitatii, a contrastului, si a eventualelor imperfectiuni ce nu au fost observate la momentul fotografierii cat si curatarea fundalului sa fie 100% alb (daca este cazul) etc

 

Pentru a realiza fotografie de produs trebuie sa stim:
Destinatia Fotografilor

·         pentru ce anume doriti fotografiile: site web / reclama outdoor / catalog / ambalaje etc.;

·         care va fi destinatia principala a fotografiilor, in functie de scopul final al produselor se hotareste fundalul pe care vor fi fotografiate cat si modul in care este realizata fotografia si postprocesarea.

Felul produselor fotografiate

·         cat de mari/mici sunt produsele (daca produsele sunt mari este bine sa facem sedinta foto la dvs la sediu, daca produsele sunt foarte mici, trebuie aduse niste obiective speciale pentru macro);

·         cat de multe produse sunt si cate fotografii / produs vom face – in functie de numarul de produse variaza atat pretul cat si timpul sedintei foto;

·         cat de stralucitoare sunt produsele – sticlele, globurile si sau produsele de aluminiu necesita niste tehnici speciale de fotografiere (masa de pexiglas sau cort foto).

Sedinta foto la sediul fimei

·         ne trebuie o incapere de minim 3x3m unde sa montam mini studioul;

·         trebuie sa aveti cel putin 2 prize de 220V, de preferat cu impamantare;

·         ne trebuie o persoana care cunoaste produsele ce urmeaza a fi fotografiate si poate inlocui rapid un produs cu defecte;

·         calitatea fotografiilor este aceeasi ca si  in cazul in care veniti cu produsele la studioul foto;

·         produsele trebuie pregatite si depozitate langa locul unde vom instala studioul foto;

·         produsele trebuie sa fie curate, sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte defecte majore;

·         este bine sa facem o lista cu toate produsele ce urmeaza sa fie fotografiate si apoi sa bifam ce anume am fotografiat deja.

 

Durata sedintei foto de produs si fotografiile editate
·         durata unei sedintei depinde de numarul de produse  si de numarul de fotografii / produs;

·         fotografiile selectate vor fi prelucrate avansat (minim 30 min / fotografie).

 

Spoturi Publicitare

În viitor se va pune un accent mai mare pe interactivitate şi poate pe o mai mare amploare a spoturilor publicitare virale.

Spotul publicitar este un scurt mesaj publicitar audiovizual (difuzat la radio si televiziune). Durata uzuala: 3-5 secunde (V. flashy advertising), 7-10 (format scurt), 15, 20, 25, 30, 45, 60 secunde – ajungand si pana la doua-trei minute sau mai mult (spre exemplu, un spot TV de 30 secunde pe film de 35 milimetri are o lungime de 13,68 metri si include 750 imagini primele 20 imagini ale unui film publicitar trebuie sa fie mute). V. clip publicitar video/TV.

Publicitatea media are una dintre cele mai mari rezultate asupra consumatorului. Un spot audio/video trebuie sa concretizeze intr-un timp foarte scurt (din economie de spatiu si bani) cele mai importante informatii sau mai bine zis trebuie sa transmita un mesaj clar, sa aiba o idee clara de promovare. Mai mult de atat spoturile trebuie sa vanda.
Scopul nostru este de a realiza pentru fiecare client in primul rand un scenariu de la care sa pornim in realizarea spoturilor astfel incat mesajul sa se identifice cu compania/produsul/serviciul si in final sa vanda.

·         Filmari profesionale, in studio sau pe teren, cu cameramani experimentati;

·         Certitudinea ca vei capta atentia cumparatorului printr-un film de prezentare sau o productie audio video insufletita si atractiva;

·         Productie audio video profesionala care transmite mesaje cu impact catre clientii tai;

·         Originalitate in realizare de reclame audio video care creeaza incredere si motivatie in cumparatori;

·         Esti alaturi de alti lideri de piata care lucreaza cu Agentia Creativa Advertising SRL;

·         Mesajul pe care vrei sa-l transmiti clientilor este foarte clar;

·         Solutii optime pentru o campanie media eficienta;

 

Fotosesiea profesională și material video despre compania Dumneavoastră, despre produsul, promoțiile și ofertele noi, vă ajută să vă poziționați ca un brand renumit și tot timpul veți fi în imagine clientului.


foto pentru produse, fotografierea companiilor, foto pentru companii chisinau, fotografii comerciale chisinau, fotografierea produselor la comanda, filmari aeriene chisinau, 360 video chisinau, spoturi publicitare, creare video prezentare chisinau, video