Promovarea Complexă a WebSiteurilor

Promovarea integrată a site-urilor ( engl.SEM – Search Engines Marketing) – prezintă în sine utilizarea combinată a unui set de instrumente de marketing online cu scopul dezvoltării rentabile al resurselor web.


CE INCLUDE ÎN SINE PROMOVAREA INTEGRATĂ A SITE-ULUI?


1 OPTIMIZAREA SITE-ULUI ÎN MOTOARELE DE CĂUTARE (SEO) 
Firma de marketing și experții acesteia, produc lucrări de promovare a site-ului pe primele poziții de TOP rezultate în motoarele de căutare, pentru acele cereri, pe care utilizatorii le introduc în spațiul de căutare.

AVANTAJ: În motoarele de căutare oamenii sunt în căutarea pentru ceea ce simt nevoia, prin urmare - aceștea sunt clienții fierbinți, care sunt gata pentru realizarea cumpărăturii.


2 PUBLICITATEA CONTEXTUALĂ (SEA) 
Are loc setarea anunțurilor, care sunt afișate utilizatorilor sau pe site-urile nișă, sau în locurile special desemnate pentru publicitare în motoarele de căutare.

AVANTAJ: Posibilitatea pe care o acordă firma de marketing ,este majorarea vînzărilor pe site, prin intermediul costurilor reduse, datorită plasării anunțurilor pe resursele web ale unor părți terțe.


3 PUBLICITATE MEDIATICĂ(SEA) 
Acest intrument de marketing este orientat spre majorarea conștientizării brand-ului și îmbunătățirea imaginii companiei.

AVANTAJ: Este ideal compatibil cu tombole și loterii, care concomitent majorează cererea asupra produsului și crește venitul.


4 PROMOVAREA ÎN REȚELELE SOCIALE (SMM) 
Firma marketing și promovarea în rețelele sociale influențează atît asupra îmbunătățirii imaginii și recunoașterii brand-ului, cât și oferă posibilitatea interacțiunii indirecte și directe cu publicul țintă.

AVANTAJ: Vizibilitatea companiilor în rețelele sociale permite să fiți mai aproape de potențialii dvs. clienți și să-i stimulați în realizarea achiziției.


PROMOVAREA INTEGRATĂ AL SITE-ULUI INCLUDE:
CREȘTEREA VÎNZĂRILOR
ÎMBUNĂTĂȚIREA IMAGINII COMPANIEI
RECUNOAȘTEREA BRANDULUI


CÎT COSTĂ PROMOVAREA INTEGRATĂ A SITE-URILOR?
Fiecare proiect este strict individual și calculul costului depinde de un număr mare de nuanțe. Dacă Dvs. doriți să aflați prețul pentru optimizarea motorului de căutare, luați legătura cu firma marketing a noastră. Vom analiza afacerea Dvs. și vom oferi spre examinare oferta comercială detaliată cu indicarea costului lucrărilor asupra proiectului.