Acasă - Servicii

Servicii

CRM-Системы

Crearea Website-urilor

 

Crearea și promovarea site-urilor care vînd.

Creăm site-uri care te evidențiază și sporesc încrederea clienților.

 

Web-siteul Dvs. este platforma pe care aterizează utilizatorii și potențialii clienți. Acesta trebuie să îndeplinească o funcție clară: convertește vizitatorii în potențiali clienți sau consumă informația care o oferiți.

 

Cît de des este nevoie de un site? 

Un business care se dezvoltă mereu ajunge în momentul în care are nevoie de un site. Însă nu sunt clare motivele creării unei pagini web. Adresând întrebarea referitor la necesitate în site, se pot auzi răspunsuri de genul: „ca să fie”, „toți au site, cu ce noi suntem mai răi?”, „toate companiile serioase au un website”.

 

Motive reale pentru a comanda un website

- Creșterea valorii cumpărăturii medii. Utilizarea marketingului și artei de a vinde pe site permite creșterea prețurilor la serviciile și produsele tale. Chiar dacă vinzi scump, te aleg pe tine.

- Evidențierea printre concurenți. Crearea paginii web conform ultimelor tendințe și cu maximă creativitate te face memorabil pentru client. Ești unic, ești soluția.

- Clienți „scumpi”. Site-ul devine o platformă prin care comunici profesionalismul. Interesezi companiile cu buget generos.

- Reducerea cheltuielilor. Site-ul este ca un magazin, însă nu trebuie să achiți chiria, energia electrică și altele… plus la toate nu are termen de valabilitate. Creat o singură dată — servește mereu.

- Lărgirea „geografiei”. Pagina web poate fi accesată din orice colț al lumii și astfel să îți aducă vânzări. Cucerești piețele din alte țări.

 

— Există mii de site-uri care doar strîng praf într-un colț al internetului

Și este corect. Nu orice site poate aduce vînzări. De multe ori și scopul este altul. Însă e ghinion cînd obiectivul este atragerea clienților, dar ei nu vin. Problema e în banalitate. Toți vorbesc despre una și aceeași, au design asemănător și structură asemănătoare. Din această cauză clienții aleg pe cineva care se deosebește, pe cineva care are un site care VINDE. 

 

Ce este un site care vinde?

S-ar părea că este o pagină web ordinară. Însă această pagină este creată pentru vînzări. Fiecare element are scopul de a convinge. Clientul primește răspuns la întrebările sale, la dubii, obiecții. Se explică, de ce produsul X de la compania Y, de ce acum, de ce acest preț este avantajos. Într-un final, clientul este convins. În acest mod, un site care vinde înlocuiește un manager de vânzări de înalt nivel. Este o sursă de venit pentru afacerea ta.

 

Tipuri de site-uri care vând create de noi

- Vizit card. Prezentăm persoana ta și serviciul/produsul pentru a produce interes. Creăm site-uri de vizită care sporesc interesul și contribuie la creșterea numărului de cumpărători.

- Corporativ. În marketing există așa o idee: „Dacă nu poți fi găsit prin motoarele de căutare — nu exiști”. O companie căreia îi lipsește site-ul riscă să rămână la un nivel începător. Noi te ajutăm cu crearea paginii web al firmei tale pentru a-ți asigura o sursă nouă de clienți — internetul.

- Internet-magazin. Este un magazin obișnuit, numai că în online: este mai simplu și rentabil de întreținut, nu este limitat geografic, clienții mai ușor găsesc produsul căutat. Creăm hypermarket-uri în mediul online care vând 24/7 unui număr nelimitat de persoane.

- Landing page. Este un site compus dintr-o singură pagină. Are un singur scop: de a converti vizitatorul în cumpărător. Un landing page servește ca un instrument de vânzări. Este platforma pe care clientul ia decizia finală referitor la achiziție.

 

Cum arată crearea site-ului din partea ta

Sau etapele elaborării paginilor web

1. Contactul. Ne cunoaștem cu afacerea ta, stabilim obiectivele, cerințele față de site. La fel ne decidem cu termenii limită și cum ar trebui să fie rezultatul final.

2. Crearea și promovarea site-ului. Elaborăm design individual, texte care vând, programăm pentru administrare simplă, setăm campania de publicitate pe google adwords.

3. Rezultat. La final obții un site pe poziții înalte în motoarele de căutare, instrumente de analiză, vânzări reale, profit.

 

De ce un site de la WebHouse?

- Suport tehnic. Mereu te poți adresa cu o întrebare tehnică referitoare la site: noi te ajutăm sau chiar rezolvăm desinestătător.

- Un pachet de servicii. Primești un site gata, fără necesitatea de a apela la alți specialiști.

- Respectăm termenii limită. Promisiunea de a prezenta site-ul pe data X este realizată cu strictețe.

- Primești întocmai ce ai dorit. Dacă vii cu idei, le vei putea observa în lucrarea finală. 

- Fără limite în funcțional. Ai posibilitatea de a realiza chiar și cele mai inovative soluții pentru a-i mira pe toți.

- Site-ul lucrează ca ceasul. Datorită experienței, avem abilități de programare care permit operarea stabilă a site-ului, fără bug-uri și greșeli.

 

Ce veți obține creînd un website cu noi!

Un Web-site funcțional care crește constant numărul de vizitatori, solicitări și închide cu succes tranzacții. Obțineți o resursă eficientă de vînzare, capabilă nu doar să vă reprezinte în rețea, ci și să vîndă!

 

De ce WebHouse ?

WebHouse crează site-uri ce corespund scopurilor și obiectivelor afacerii Dvs. Realizarea site-urilor pentru afaceri sau crearea de landing page cu WebHouse va stimula în mod garantat, atît creșterea numărului de vînzări pentru afacerea Dvs, cît și a încrederii vizitatorilor site-ului. În cazul creării site-urilor de prezentare sau a site-urilor personale cu WebHouse.md, se realizează nu numai strategia de creștere a renumelui pe Internet, dar, de asemenea, este influențat direct și numărul vînzărilor de servicii și produse, precum și imaginea Dvs.

 

Experții WebHouse însușesc cu regularitate ultimele tendințe în crearea site-urilor, design-ului web, și tehnologiile marketingului informațional. Echipa WebHouse propune, de regulă, soluții care depășesc așteptările clienților noștri. Identificăm și prezentăm soluții ingenioase și originale, iar datorită acestui fapt, proiectele agenției noastre depășesc cele mai îndrăznețe așteptări.

CREȘTEREA VÎNZĂRILOR

Experții noștri crează site-uri care vînd. Anume creșterea vînzîrilor este prioritatea noastră de bază la elaborarea site-uri web de diferite tipuri și/sau prestarea serviciilor web specifice. WebHouse are o abordare specială și eficientă în vederea creșterii vânzărilor de produse și servicii ale clienților noștri.

DESIGN UNIC

Pentru fiecare proiect, profesioniștii WebHouse elaborează design unic, cu un grad înalt de recunoaștere. De asemenea, suntem implicați în dezvoltarea unui stil unic, cu o standardizare web contemporană pentru elementele identitare de ultimă generație, ce urmează a fi utilizate eventual în spațiul virtual.

ADAPTABILITATE

În crearea site-urilor, WebHouse folosește cea mai avansată abordare de receptivitate a paginilor Web. Site-urlie sunt create prin utilizarea unei tehnologii flexibile, care permite afișarea corectă a paginii atît pe ecranele telefoanelor mobile cât și pe monitoare cu o rezoluție înaltă. Site-urile se adaptează ușor în conformitate cu dispozitivul de pe care sunt accesate și nu necesită crearea unor versiuni aparte pentru dispozitivele portabile.

EFICIENȚĂ

Avînd o experiență vastă în crearea site-urilor, dar și în marketing, WebHouse se adaptează cu rapiditate proceselor de afaceri ale clienților săi. Studierea activității de marketing a clienților noștri are loc în etapa inițială a sistemului de lucru standardizat, stabilit la WebHouse, ceea ce face din proiectele noastre un intrument eficient în marketingul digital.

 

Compania WebHouse este mereu la dispoziția DVS. Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să-și crească profitabil afacerile. Vă putem răspunde oricînd la întrebări.

 

Apropo, referitor la experiență te poți convinge mai jos.

 

Fă primul pas, lasă-ne datele tale de contact și revenim cu un sunet.

CRM-Системы

CRM System

Gestionează haosul și devino stăpîn pe afacerea ta

Uită de stickere, foi, carnete de contacte și plasează totul într-un CRM System simplu, clar şi sigur.

 

Cunoaște-ți clientul și oferă-i exact ceea ce dorește

Colectează date despre clientelă și lansează oferte care vor zgudui piața. 

 

Indiferent care este sfera de activitate în care activați, clienții sunt principalul dvs capital. Ei sunt principala sursă de venit. Anume din acest motiv, atragerea și menținerea clienților – este o parte importantă a. CRM systema vă va ajuta să monitorizați și să mențineți clienții în companie.

 

Automatizează vînzările și transformă clienții ocazionali în permanenți

System-ul CRM prelucrează clienții în mod automat: le expediază scrisori, oferte și chiar pune sarcină angajaților de a-i telefona

 

Valorile-avantaje

-- Toate datele unui client, istoricul și preferințele acestuia într-un singur loc

-- Disponibil oriunde, pe orice platformă (smartphone, PC, tabletă)

-- Controlul angajaților și al eficienței muncii

-- Analiza punctelor tari și slabe ale afacerii tale


Ce este un CRM system?

Customer         Relationship     Management

Client               Relații               Management

 

Este un instrument asemeni unei baze de date. Un program deştept de administrare al business-ului. Într-atât, încât te poate ajuta să crești venitul prin reducerea pierderilor de clienți și îmbunătățirea deservirii acestora.

 

IMPLEMENTAREA CRM-ULUI ARE AVANTAJE URMĂTOARE

- Îmbunătățirea calității serviciilor oferite

- Coordinarea angajațiilor

- Planificarea întâlnirelor

- Sistematizarea informațiilor

- Creșterea vânzărilor

 

PROGRAME DE GESTIUNE, PROGRAMELE PENTRU AUTOMATIZAREA PROCESELOR DE AFACERI

Compania voastră are nevoie de noi metode pentru a reduce costurile? Ținta asta poate fi ușor realizată prin automatizarea proceselor de business. Astăzi mulți anterprenori gîndesc despre creșterea productivității, doar un program de gestiune vă poate garanta creșterea vitezei a tuturor proceselor de productivitate și mărirea indicilor chiar în primele luni de aplicare a sistemului de automatizare a businessului.

 

IMPLEMENTARE ERP CRM PRESUPUNE:

- Managementul datelor electronice

- Managementul de întîlniri și conversații

- Interacțiunea cu clienții

- Managementul indicatorilor de performanță

- Analiza proceselor de afaceri

- Planificarea

 

Sistemul CRM este proiectat pentru optimizarea și automatizarea procesele de afaceri. Studio WebHouse oferă dezvoltarea sistemelor care sunt capabile de a crește vânzările și de a îmbunătăți nivelul serviciilor. Noi vă vom ajuta să gestionați proiecte ușor și să interacționați cu clienții cu cea mai înaltă productivitate. De acum veți putea obține rezultate formidabile! Studio WebHouse va sta mereu la dispoziția DVS.

 

Ca rezultat -

Puteți monitoriza afacerea DVS printrun sistem unic. Oricînd aveți posibilitatea să dați însărcinări oricui. Îmbunătățiți caliatea serviciilor, coordonați mai bine personalul, pe altele…. Aproape 70% din afaceri – au trecut la CRM Sisteme. De ce? Deoarece este mult mai ușor să ai &redințați proiectul DVS. - vă putem spune că nu suntem, nu suntem o companie care presteaza serviciile ca conveerul - suntem o echipă de profesioniști care ne știm lucrul, pentru noi fiecare client este individual.

 

Organizarea înseamnă claritate, mai multe vînzări, mai mulți bani

 

Ține mîna pe pulsul afacerii tale

Vizualizarea prin graficele parametrilor îți oferă posibilitatea să urmărești evoluția companiei tale. Astfel, vei putea lua decizii practice, reieșind din cifre și date concrete.

 

Implementează o mașinărie de transformare a sunetelor în vînzări

Datorită sistematizării, vînzările în compania ta vor suferi o schimbare radicală. CRM System-ul înscrie orice contact cu clientul: sunete, scrisori, cereri și te ajută să le transformi în bani.

 

Creează oferte personalizate

Avînd date despre cumpărători, poți crea oferte atractive pentru ei. În așa mod, mai mulți vor fi ademeniți să achiziționeze produsele/serviciile tale. După elaborarea ofertei, CRM System-ul poate notifica automat prin SMS.

 

Automatizează

Uită de sarcini banale. În timp ce concurenții se cufundă în „oceane” de task-uri monotone, tu vei avea şansa să te gândești la lucruri mai importante: strategie, promovare, lansarea produselor noi.

 

Gestionează proiectele rapid și simplu

Avînd totul în fața ochilor, munca devine mai productivă. Nu pierzi timpul pentru a căuta informația necesară — ea mereu este la îndemână. În cadrul CRM System-ului ușor delegi acțiunile și distribui sarcinile între angajați.

 

Arhivează datele și perfecționează

Mereu ai acces la convorbirile telefonice realizate de manager. Studiindu-le, înțelegi cum să perfecționezi produsul și ce oferte să lansezi.

 

Avantajele CRM System-ului de la WebHouse

 

- Soluții individuale. Adaptăm system-ul la afacerea ta. Indiferent de domeniu, vei obține un soft care îți dublează productivitatea.

- Explicăm. După crearea și implementarea system-ului te ajutăm cu însuşirea acestuia.

- Mentenanță și suport. Suntem predispuşi să facem modificări în system sau să rezolvăm problemele apărute.

- Comunicare. Prin intermediul unei consultații identificăm aspectele care necesită mai multă atenție.

 

 

Lasă-ne datele de contact și revenim

Clarificăm detaliile, stabilim o întîlnire, ajungem la un numitor comun și începem lucrul

CRM-Системы

Aplicații Mobile

Companiile şi afacerile lor din toate colţurile lumii au început deja să migreze din spaţiul fizic, în tărîmul virtual mobil. O aplicaţie mobilă dedicată îţi introduce business-ul în spaţiul mobil virtual şi-ţi oferă oportunitatea interacţiunii cu clienţii, iar, din fericire, aproximativ orice tip de afacere poate fi comutat şi promovat prin intermediul unei aplicaţii mobile.

În fiecare zi crește numărul utilizatorilor de smartfoane și tablete. Dispozitive mobile sunt capabile să rezolve orice problemă din viață. În afara de asta posibilitățile tehnologiilor mobile încă nu sunt dezvoltate la maxim și fiicare doritor poate să adauge ceva nou.

Ca rezultat - Aveți un instrument puternic pentru afacerea DVS. Să nu mai spunem că 35% din vînzări se fac anume de pe aplicațiile mobile.

 

Astfel de aplicații vă asigură:

-- Reduce costurile afacerii

-- Veți deveni mai atractivi decît oponenții voștri

-- Mai mult feedback de la clienți

-- Optimizarea proceselor de business

precum și:

-- Unvînzări

-- Crește loialitatea clienților

-- Informează clienții despre promoțiile și servicii noi

-- Veți fi în contact cu clienții Dvs întotdeaună

 

ETAPELE ELABORĂRII APLICAȚIILOR


1.
Cercetare și analiză
. Noi niciodată nu începem lucrările fără o examinare atentă și o analiză a tuturor componentelor de piață, publicul țintă, comentarii, evaluări și așa mai departe. Fără acestă etapă nu ne putem imagina elaborarea unui proiect de succes.

2
.Proiectare
. În timpul proiectării, noi stabilim numeroase întrebări.

3.
Design
. Alegem conceptul de design, conducîndu-ne de cerințele tehnice.

4
.Elaborare și testare
. Avînd proiectarea gata, sarcinile tehnice și conceptul de bază, se poate trece la etapa de dezvoltare.

5
.Postarea. 
Noi punem aplicația în market, numai atunci, după ce a trecut de etapa de testare și corectarea tuturor erorilor.

 

Lasă-ne datele de contact și revenim

Clarificăm detaliile, stabilim o întîlnire, ajungem la un numitor comun și începem lucrul

 

CRM-Системы

Marketing și Reclamă

Aducem clienți cu minim efort din partea ta.

Reducem cheltuielile pentru atragerea clienților prin mijloace eficiente de promovare.

 

Țintim în clienți și lansăm oferte.

Determinăm persoanele interesate de produsul tău și îi ademenim să cumpere de la tine.

 

Creșterea rapidă a vînzărilor — simplu!

Obține rezultate maxime cu ajutorul tehnologiilor inovative în promovare și publicitate

Transparență

Rentabilitate

Strategie

Creativitate

 

Oxigenul afacerii este…

Fără ce nu poate supraviețui nici un business? Fără secția de producție? Posibil. Dar produsul poate fi comandat din o altă companie și comercializat din nou.

Probabil, fără secția de livrare? Și iarăși nu. Poate fi angajat un curier temporar până la sistematizarea procesului.

 

Atunci, care este „inima” afacerii?

 

Nici un business nu poate rămîne în viață fără vînzări. Acesta este oxigenul lui. Dacă timp de cel puțin o lună nu ai avut nici o vînzare… ne pare rău — afacerea ta e pe cale de dispariție. Capitalul are tendința de a se termina iar investitorii nu mereu acordă încredere.

 

Ai un produs bun. Dar de ce nu se vinde?

Clienții ar fi gata să plătească pentru ceea ce ai. Posibil că colaborarea cu tine are o serie de avantaje la care concurenții doar visează. Însă cumpărătorii nu vin la tine. Și problema nu este în produs. Doar necunoașterea — chiar și cel mai bun produs sau serviciu nu are mare succes fără publicitate. Pur și simplu o mare parte din potențialii cumpărători nu au idee că există oferte mai bune decât celea cunoscute de toți.

 

Încarcă, țintește…

Foc!

 

Ce deosebește o campanie de marketing puternică de una slabă?

Pregătirea.

Atragem cea mai multă atenție aceste etape: stabilim auditoriul țintă, studiem piața, concurenții, avantajele produsului și doar apoi lansăm publicitatea. Anume pregătirea ne permite să obținem rezultate maxime.

 

Prestăm servicii de:

-- SEO (search engine optimization). Lucrăm la creșterea poziției site-ului pe google. Acest instrument atrage clienți în mod pasiv. Noi analizăm informația despre pagina web, „părerea” motoarelor de căutare și creștem evaluarea după parametrii cheie. Astfel site-ul iese în top timp de câteva săptămâni. Motoarele de căutare vor adora site-ul tău.

 

-- SMM (social media marketing). Promovarea pe rețelele de socializare transformă interesul în vînzări. Este una din etapele către un venit stabil. Elaborăm strategia de promovare, împachetăm compania, creăm și realizăm strategia de conținut, atragem auditoriul țintă — totul pentru a crește loialitatea față de compania ta.

 

-- SMS, e-mail, viber marketing. Informăm clienții despre cele mai „fierbinți” oferte, ajutăm să mențineți potențialii cumpărători, îmbunătățim imaginea companiei prin scrisori, educăm clienți permanenți. Este o modalitate eficientă de interacționa cu auditoriul cu scopul de a-i transforma în cumpărători.   

 

-- Publicitate contextuală. Creăm campanii de publicitate care direcționează auditoriul de pe motoarele de căutare pe site. Utilizăm Yandex direct, Google Adwords și My Target. Veți observa rezultatele chiar din prima zi. Acest instrument aduce vânzări în mod regulat și mediatizează afacerea.

 

-- Publicitate pe portalurile de anunțuri. Anunțurile pot aduce clienți dacă… sunt elaborate după toate regulile. Un anunț cu un text care vinde și imagini de calitate dezvăluie avantajele produsului și contribuie vânzărilor. Iar o promovare printr-o strategie testată în practică crește impactul anunțului și asigură popularitatea produsului.

 

-- În complex. Instrumentele enumerate sunt eficiente în parte. Însă utilizate împreună se completează reciproc și construiesc calea către cucerirea pieței. Ne poți încredința promovarea afacerii tale și să obții timp liber pentru a te dedica perfecționării produselor și lărgirii afacerii.

 

De ce de la WebHouse?

-- Transparență. Poți vedea cum este întrebuințat bugetul și să introduci corectări după necesitate. În așa mod vei fi lipsit de dubii că resursele alocate sunt utilizate conform destinației.

-- Rapoarte zilnice. Demonstrăm rezultatele obținute de noi zilnic. Vei putea vedea din care surse a provenit clientul, cheltuielile pentru atragerea lui și suma achiziției sale.

-- Controlul bugetului. Bugetul tău — regulile tale. Poți stabili pentru care instrument vor fi alocate resurse mai consistente și pentru care mai puține sau deloc. Noi te ajutăm cu decizia corectă.

-- Instrumente pentru domeniul tău. Găsim soluții exact pentru afacerea ta reieșind din situația actuală pe piață. Doar metode practice și care aduc rezultat.

-- Dezvăluim la maxim avantajele produsului tău. Va fi clar de ce clientul trebuie să te aleagă pe tine dintre concurenți și de ce produsul dintre alternative.

-- Strategie. Activitățile de promovare sunt calculate astfel încât să cucerească clienții nu pentru o singură cumpărătură, dar pentru achiziții permanente. Atragem clienții și îi transformăm în cumpărători permanenți și loiali.

-- Învățăm. Suntem la curent cu inovațiile din domeniul marketingului. Utilizăm cele mai noi și eficiente șmecherii pentru sporirea vânzărilor.

 

Primește o consultație de marketing gratuită de la profesioniști.

Lasă-ne datele tale de contact și revenim noi înapoi.

CRM-Системы

Suport Tehnic

Suportul tehnic al website-ului reprezintă o serie de măsuri complexe cu scopul de a menține activitatea corectă a site-ului și accesibil pentru clienți, prin deținerea controlului asupra tuturor modificărilor site-urilor. Serviciul de suport tehnic al website-ului oferit de se deosebește prin rapidă a oricăror probleme tehnice apărute.

 

Serviciile necesare:

- Actualizarea codului site-ului

- Actualizarea software-ului

- Actualizarea modulurilor

- Actualizarea sau înlocuirea plug-in-urilor

- Actualizarea script-urilor

- Identificarea și analizarea incompatibilității site-ului

- Îndepărtarea incompatibilității site-ului

- Testarea actualizării site-urilor

 

Suntem disponibili pentru orice discuție privind  crearea, repararea, optimizarea websiteurilor, aplicațiilor, CRM-urilor…

 

CRM-Системы

Branding și Design

Împachetare cu WoW efect pentru afacerea ta.

Creăm branduri care atrag atenția, se memorează și se evidențiază.

 

Stârnește atitudinea de care ai nevoie.

O imagine potrivită produce emoțiile necesare și stimulează loialitatea clienților.

 

Adaugă valoare și consistență business-ului tău.

Un brand unic este calea către încrederea partenerilor și investitorilor.

Fără șabloane. Fiecare proiect este realizat cu creativitate și gust. 

La curent cu trand-urile. Rezultatul final fascinează chiar și cele mai delicate cerințe.

Specialiști în domeniul design-ului care contribuie vînzărilor. 

Pentru rezultat. Nu design-ului și branding-ului de dragul creării.


Deoarece omul, inclusiv clientul dvs. potenţial, percepe aproximativ 70 la sută din informaţii prin canale vizuale, trebuie să chibzuiţi serios asupra impresiei, pe care o va produce imaginea vizuală a DVS. Noi vă vom propune concepte diferite, adaptate la specificul afacerii dvs. şi la publicul ţintă. Decizia finală vă va aparţine.

 

Prin ce se deosebește o companie de alta?

Nu este o greșeală dacă zicem că prin produsul său. Însă pe piață sunt o multitudine de oferte. Clientul nu mereu este specialist în ceea ce intenționează să cumpere. Deseori parametrii tehnici sunt doar niște hieroglife. Deci, cum se va lua decizia?

 

Un manager de vînzări poate salva situația — va explica avantajele mărfii sale. Dar cum este de procedat în cazurile cînd deosebiri tehnice practic nu sunt? Dacă calitatea produselor tale și a concurentului sunt la același nivel?  -  DESIGNUL FACE TOTUL.

 

Compania prinde în greutate atunci când este un brand...

Când comercializează nu un produs, dar un mod de viață. În acest caz are mai multe șanse să își cucerească un „loc sub soare”. Se evidențiază pe fonul concurenților. Business-ul începe să aibă feedback în mase — devine recunoscut. Obține loialitatea clienților și buzunarele lor :)

 

Un brand nu are șanse la viață fără...

Design. Un avantaj competitiv ambalat prin design este forța motrică a vînzărilor în secolul XXI. Al vînzărilor surprinzătoare. Anume elementul vizual decide: oferta captează atenția sau nu. Imaginile formează imaginea companiei și stabilesc asociațiile în raport cu ea.

 

Când clientul vede ceva frumos și împachetat cu grijă are o dorință mai arzătoare spre achiziție. Se creează impresia că și produsul este mai calitativ.

 

Cu ce te putem ajuta?

Webdesign. Facem tot posibilul ca site-ul tău să „strălucească” pe fonul celorlalte. Produsul tău va fi pus în lumina atenției astfel încât să se dezvăluie din cel mai potrivit unghi.

Logo. Există sute de logotipuri, însă doar câteva rămân memorie. Noi elaborăm logotipuri care se infiltrează în creier asemeni unui agent secret și rămînă acolo pentru ani.

Naming. Te ajutăm cu o denumire simplă, memorabilă și care explică conceptul afacerii. Naming-ul potrivit în ansamblu cu celelalte elemente vizuale formează senzația clientului despre tine.

Design poligrafic. Materialele tipărite de publicitate obțin un rezultat mai consistent datorită unui design potrivit.

Ambalajul produselor. Evidențiem marfa ta de pe rafturile magazinelor. Lucrează simplu: ochiul cumpărătorilor se țintește de produs, astfel crește probabilitatea de achiziție.

Identitate vizuală în complex. Ne facem grijă de tot „vizualul” companiei tale. Determinăm stilul relevant pentru nișa ta, clienții tăi și ofertele propuse. 

 

Etapele realizării lucrărilor

- Comunicarea. Ne înțelegem referitor la proiect. Stabilim în linii generale rezultatul final, culorile dorite, de care aspecte trebuie să ținem cont. La această etapă vorbim despre obiectivele tale și stabilim pași concreți spre împlinirea lor.

- Formularea și cizelarea conceptelor. După studiul pieței și auditoriului începem lucrul la concept. În cadrul acestei etape ne gîndim la modalitățile de realizare a sarcinii.

- Magia. Procesul creativ. Transformăm ideile în imagini atractive. Așternem conceptele pe foaia virtuală.

- Transmitem proiectul. Vă convingeți că rezultatul este perfect și puneți materialele noi în acțiune.

 

 

De ce să comandați branding și design de la WebHouse?

  • Abordare psihologică. Atragem atenția la auditoriul tău — analizăm preferințele sale și motivele care îl determină să cumpere. În așa mod alegem stilul și gama de culori potrivite pentru a stimula emoțiile și impresiile necesare.
  • Prieteni cu Photoshop-ul. Avem capacitatea de a realiza cele mai îndrăznețe și complicate idei. Vei revedea imaginea de la tine din cap direct în proiectul realizat de noi.
  • Soluții non-standard. Ne îndepărtăm de șabloane și găsim ideea care va capta atenția. Doar așa pot fi găsite conceptele ingenioase și non-banale. Aceste idei au toate șansele de a deveni mega populare.
  • Accent pe rezultat. Designerii noștri au cunoștințe în marketing. Astfel de la bun început suntem concentrați spre creșterea vânzărilor tale.

 

 

Ca rezultat veți obține- Dezvoltarea materialelor eficiente. Garantarea unei atrageri a clienților noi. Scoaterea efectivă pe piață a unui nou produs. Dezvoltarea complexă a branding-ului produsului. Materialele de marketing care vă vor ajuta managerii să petreacă și să finalizeze cu ușurință negocierile cu clienții.

 

Designul joacă un rol firesc în cee ce vizează succesul proiectelor. Statisticile ne arată, că design-ul creat individual vă poate garanta menținerea clienților care deja există precum și posibilitatea de a atrage utilizătorii noi. Aspectul grafic este fața oricărui proiect. Serviciile de design de la studioul nostru vă garantează avantaje mari. Studio WebHoue este un loc unde designul poate fi dezvoltat la un nivel într-adevăr înalt și la prețuri modeste.

 

Suntem mereu disponibili să vă acordăm tot suportul pentru în crearea designului!

 

CRM-Системы

Marketing Kit

Evidențiază compania ta, serviciile și produsele.

Elaborăm marketing kit-uri care consolidează imaginea afacerii.

 

Din prezentări în vânzări.

Creștem KPI-ul întâlnirilor cu clienții prin intermediul marketing kit-ului.

 

Simplu și clar despre produse complicate.

Produsele complicate devin pe înțeles cumpărătorilor printr-un marketing kit.

 


La cheie. Scriem, desenăm, aranjăm în pagină.

Fără șabloane. Fiecare material creat este unic.

În context. Luăm în considerație stilul vizual al companiei.

Mai multe formate. Primeşti versiunea printată și electronică. 


Vom dezvolta și implementa un instrument pentru Dvs., care va conține toate experiențele și cunoștințele companiei dumneavoastră într-un singur document – Cartea vinzarilor.

 

Un marketing kit este...

În linii generale, o prezentare care va fi studiată, memorată și transmisă altora. Este o modalitate neobișnuită de a vorbi despre avantajele companiei tale. Pare de a fi o simplă cărticică, dar de fapt este ceva mult mai mult.

 

Ce de fapt este un marketing kit?   

-- Mai puține întrebări banale din partea clienților.

-- Mai multă încredere de la parteneri și investitori.

-- Încă o deosebire față de concurenți.

-- Interes sporit pentru colaborare.

-- Impresie consistentă despre companie.

-- Mai multe argumente în favoarea colaborării anume cu tine.

 

Oamenii se întîlnesc după haine, iar companiile după marketing kit!

 

Îți este de ajutor atunci cînd

1. Dorești să crești eficiența întîlnirilor și negocierilor cu clienții/partenerii/investitorii.

2. Dorești să crești KPI-ul site-ului, propunînd descărcarea marketing kit-ului.

3. Nu dorești să pierzi timp și efort pentru prezentarea companiei. O faci de la distanță: atașezi un document și transmiți prin poștă.

4. Ai intenția de a transforma compania în una recunoscută. Poți oferi acest material la conferințe și expoziții.

5. Aspiri ca angajații să respecte valorile și principiile companiei.

6. Țintești să cîștigi un tender. Atașarea acestui document la cerință îți oferă mai multe șanse de a fi ales dintre concurenți.

 

De ce un marketing kit dar nu un pliant sau o carte de vizită?

Toți au pliante și cărți de vizită. Încă un pliant sau încă o carte de vizită se va amesteca cu mulțimea celorlalte. Vor fi date uitării.

În timp ce concurenții printează „mii” de pliante și cărți de vizită cu informații banale, ai șansa de a te evidenția.

 

Poți avea o abordare mai serioasă. Astfel ai posibilitatea să te alături companiilor care au grijă de clienții săi și vând mai scump, mai mult, mai simplu.

 

Mereu la slujba vînzărilor tale!

Este bine cînd managerii își cunosc produsul. Dar inevitabil angajezi o persoană nouă care nu prea înțelege ce are de vîndut.

 

Nu poate explica clienților potențiali despre avantaje sau nu cunoaște răspunsul la careva întrebări. În acest caz pierzi clienți, vânzări, bani.

 

Însă dacă ai un marketing kit, îl poți oferi vînzătorilor în calitate de suport. Astfel managerul mereu va putea răspunde la întrebări și va deveni mai eficient. Chiar dacă a fost angajat recent.

 

Ce fel de marketing kit-uri elaborăm:

●               Prezentarea companiei

               Descrierea serviciului sau complexului de servicii

               Oferta unui produs sau a unui grup de produse (catalog)

               Invitația la un eveniment

               Prezentarea francizei

               Oferte speciale

               Informație pentru parteneri și dealer

               Oferte de investiții

               Exemple de lucrări finisate

 

 

Ca REZULTAT - De cîte ori veți face întîlniri cu clienții, de atîtea ori îți vei surprinde cu această cărțulie. Vă măriți imaginea companiei în fața clienților.

CRM-Системы

Foto & Video Producție

Teleportează afacerea ta spre un nou nivel prin obiectivul camerei.

Creăm content vizual care ademenește clienți, le sporește interesul, îi tentează să cumpere.

 

Când imaginile produc imagini.

Pozele și filmulețele te reprezintă. Formăm impresii pentru care clienții sunt gata să plătească mai mult.

 

WoW efect pentru ofertele tale.

Orbește concurenții cu blițul camerei. Realizăm imagini atractive care conving mai bine decât o mie de cuvinte.

 

Convingător

Dinamic

Creativ

Memorabil

 

Oferim o consultație gratuită: propunem idei, stabilim formatul și bugetul

Consultația ne permite să organizăm procesul de lucru. Excludem neînțelegerea și luăm decizii de comun acord. Astfel, într-un termen rezonabil, dorința ta devine realitate.

 

Creăm fotografii și video care te ajută să vinzi mai mult

1. Redai sensuri și senzații pe care nu le comunică textul.

2. Conturezi avantajele produsului.

3. Vinzi la mii de persoane în același timp, fără investiții suplimentare.

4. Economisești timp și informezi clienții fără a-i plictisi.

5. Devii un brand recunoscut prin stilul vizual propriu.

6. Stîrnești emoții și intensifici dorința de a cumpăra anume de la tine.

 

Producția foto și video de la WebHouse: avantaje indiscutabile

  1. Soluție în complex. Primești rezolvarea finală a problemei tale — implicare la minim, profit la maxim.
  2. Creativitate pură — fără șabloane și clișee. Te vei remarca prin imaginea unică.
  3. Comunicare. Ascultăm cu atenție și îndeplinim integral cerințele.
  4. Abordare individuală. Elaborăm content pentru auditoriului tău. În așa mod, imaginile și video-urile vor „agăța” potențialii clienți.
  5. Tehnică premium. Dispozitivele de ultimă generație și modul profesional de a filma vor forma o impresie pozitivă despre companie și produs.
  6. Consultație de marketing. Te ajutăm cu promovarea imaginilor și filmulețelor prin consultație. Îți dezvăluim cele mai actuale platforme pentru aceste scopuri și cum să ai succes pe ele.

 

Prestăm servicii de:

Foto

1.  Foto produse. Furnizăm atracție produselor și le pregătim pentru publicitate.

2.  Foto personal. Pozele cu personalul, postate pe rețelele de socializare sau pe site cresc încrederea față de compania ta.

3.  Foto încăperi. Dacă dorești să atragi clienți în localul tău, sau ai nevoie să vinzi un imobil — asta e soluția. 

4.  Foto postări. Pozele calitative focalizează atenția auditoriului la postare, îl îndeamnă să aprecieze, să lase comentarii și să achiziționeze produsele tale. 

 

Video

1.  Spot publicitar. Crește conversia site-ului, atrage atenția către produsul tău, creează o „explozie” de activitate pe rețelele de socializare.

2.  Video despre companie. Comunică auditoriului avantajele tale față de concurenți, crește încrederea, îți oferă statut pe piață.

3.  Montaj video. Ai un material filmat? Încredințează nouă perfecționarea acestuia și economisește timpul.

4.  Filmări aeriere. Arată cum merge construcția pe șantier, cum arată imobilul construit, un peisaj — adaugă secvențe dinamice în video-ul tău.

5.  360 video. Filmări panoramice care permit observarea unghiurilor neobișnuite.

 

Lasă-ne datele tale de contact în forma de mai jos.

Managerul nostru revine cu un sunet timp în cel mai scurt timp și clarifică toate detaliile.