Acasă - Servicii

Servicii

Crearea Website-urilor

Web-siteul Dvs. este platforma pe care aterizează utilizatorii și potențialii clienți. Acesta trebuie să îndeplinească o funcție clară: convertește vizitatorii în potențiali clienți sau consumă informația care o oferiți.

Ce veți obține creînd un website cu noi!

Un Web-site funcțional care crește constant numărul de vizitatori, solicitări și închide cu succes tranzacții. Obțineți o resursă eficientă de vînzare, capabilă nu doar să vă reprezinte în rețea, ci și să vândă!

 

WebHouse.md crează site-uri de cea mai înaltă calitate, care corespund specificului activității Dvs și a sarcinilor înaintate

 

De ce WebHouse ?

WebHouse crează site-uri premium ce corespund scopurilor și obiectivelor afacerii Dvs. Realizarea site-urilor pentru afaceri sau crearea de landing page cu WebHouse va stimula în mod garantat, atât creșterea numărului de vânzări pentru afacerea Dvs, cât și a încrederii vizitatorilor site-ului. În cazul creării site-urilor de prezentare sau a site-urilor personale cu WebHouse.md, se realizează nu numai strategia de creștere a renumelui pe Internet, dar, de asemenea, este influențat direct și numărul vânzărilor de servicii și produse, precum și imaginea Dvs.

 

Experții WebHouse însușesc cu regularitate ultimele tendințe în crearea site-urilor, design-ului web, și tehnologiile marketingului informațional. Echipa WebHouse propune, de regulă, soluții care depășesc așteptările clienților noștri. Identificăm și prezentăm soluții ingenioase și originale, iar datorită acestui fapt, proiectele agenției noastre depășesc cele mai îndrăznețe așteptări.

 

 

Avantajele oferite

 

CALITATE PREMIUM LA UN PREȚ OPTIM

WebHouse.md este specializat în crearea site-urilor din segmentul premium la prețuri medii. Site-urile create de noi, corespund mereu celor mai înalte standarde de calitate, oferind clienților noștri cele mai eficiente soluții pentru afacerile acestora.

 

USABILITY

WebHouse acordă atenție deosebită fiecărui vizitator al site-ului. Prioritatea noastră este confortul în navigare și asigurarea clarității în ceea ce privește activitatea și proiectele noastre. Site-urile create de WebHouse.md sunt o combinație excelentă între utilizare comodă și funcționalitate impecabilă, corespunzător cerințelor clienților noștri.

 

CREȘTEREA VÂNZĂRILOR

Experții noștri crează site-uri care vând. Anume creșterea vânzîrilor este prioritatea noastră de bază la elaborarea site-uri web de diferite tipuri și/sau prestarea serviciilor web specifice. WebHouse are o abordare specială și eficientă în vederea creșterii vânzărilor de produse și servicii ale clienților noștri.

 

DESIGN UNIC

Pentru fiecare proiect, profesioniștii WebHouse elaborează design unic, cu un grad înalt de recunoaștere. De asemenea, suntem implicați în dezvoltarea unui stil unic, cu o standardizare web contemporană pentru elementele identitare de ultimă generație, ce urmează a fi utilizate eventual în spațiul virtual.

 

ADAPTABILITATE

În crearea site-urilor, WebHouse folosește cea mai avansată abordare de receptivitate a paginilor Web. Site-urlie sunt create prin utilizarea unei tehnologii flexibile, care permite afișarea corectă a paginii atât pe ecranele telefoanelor mobile cât și pe monitoare cu o rezoluție înaltă. Site-urile se adaptează ușor în conformitate cu dispozitivul de pe care sunt accesate și nu necesită crearea unor versiuni aparte pentru dispozitivele portabile.

 

EFICIENȚĂ

Având o experiență vastă în crearea site-urilor, dar și în marketing, WebHouse se adaptează cu rapiditate proceselor de afaceri ale clienților săi. Studierea activității de marketing a clienților noștri are loc în etapa inițială a sistemului de lucru standardizat, stabilit la WebHouse, ceea ce face din proiectele noastre un intrument eficient în marketingul digital.

 

Compania WebHouse este mereu la dispoziția DVS. Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să-și crească profitabil afacerile. Vă putem răspunde oricînd la întrebări.

CRM System

Indiferent care este sfera de activitate în care activați, clienții sunt principalul dvs capital. Ei sunt principala sursă de venit. Anume din acest motiv, atragerea și menținerea clienților  – este o parte importantă a succesului.  CRM systema vă va ajuta să monitorizați și să mențineți clienții în companie.

 

IMPLEMENTAREA CRM-ULUI ARE AVANTAJE URMĂTOARE

 • Îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților
 • Coordinarea angajațiilor
 • Planificarea întâlnirelor
 • Sistematizarea informațiilor
 • Creșterea vânzărilor

 

PROGRAME DE GESTIUNE, PROGRAMELE PENTRU AUTOMATIZAREA PROCESELOR DE AFACERI

Compania voastră are nevoie de noi metode pentru a reduce costurile? Ținta asta poate fi ușor realizată prin automatizarea proceselor de business. Astăzi mulți anterprenori gîndesc despre creșterea productivității, doar un program de gestiune vă poate garanta creșterea vitezei a tuturor proceselor de productivitate și mărirea indicilor chiar în primele luni de aplicare a sistemului de automatizare a businessului.

 

IMPLEMENTARE ERP CRM PRESUPUNE:

 • Managementul datelor electronice
 • Managementul de întîlniri și conversații
 • Interacțiunea cu clienții
 • Managementul indicatorilor de performanță
 • Analiza proceselor de afaceri
 • Planificarea

 

Sistemul CRM este proiectat pentru optimizarea și automatizarea procesele de afaceri. Studio WebHouse oferă dezvoltarea sistemelor care sunt capabile de a crește vânzările și de a îmbunătăți nivelul serviciilor. Noi vă vom ajuta să gestionați proiecte ușor și să interacționați cu clienții cu cea mai înaltă productivitate. De acum veți putea obține rezultate formidabile! Studio WebHouse va sta mereu la dispoziția DVS.

 

Ca rezultat -

Puteți monitoriza afacerea DVS printrun sistem unic. Oricînd aveți posibilitatea să dați însărcinări oricui. Îmbunătățiți caliatea serviciilor, coordonați mai bine personalul, planificați și coordonați întîlnirile, lucru efficient cu clienții, și multe altele…. Aproape 70% din afaceri – au trecut la CRM Sisteme. De ce? Deoarece este mult mai ușor să ai întro program complex compania în fața ta.

 

Mai aveți dubii, nu puteți să ne încredințați proiectul DVS. - vă putem spune că nu suntem frelanceri, nu suntem o companie care presteaza serviciile ca conveerul - suntem o echipă de profesioniști care ne știm lucrul, pentru noi fiecare client este individual.

 

Aplicații Mobile

Companiile şi afacerile lor din toate colţurile lumii au început deja să migreze din spaţiul fizic, cel care se baza odată doar pe publicitatea tipărită, în tărâmul virtual mobil. O aplicaţie mobilă dedicată îţi introduce business-ul în spaţiul mobil virtual şi-ţi oferă oportunitatea interacţiunii cu clienţii, iar, din fericire, aproximativ orice tip de afacere poate fi comutat şi promovat prin intermediul unei aplicaţii mobile.

 

În fiecare zi crește numărul utilizatorilor de smartfoane și tablete. Dispozitive mobile sunt capabile să rezolve orice problemă din viață. În afara de asta posibilitățile tehnologiilor mobile încă nu sunt dezvoltate la maxim și fiicare doritor poate să adauge ceva nou.

 

Ca rezultat - Aveți un instrument puternic pentru afacerea DVS. Să nu mai spunem că 35% din vînzări se fac anume de pe aplicațiile mobile.

 

Astfel de aplicații vă asigură:

 • Reduce costurile afacerii
 • Veți devini mai atractivi decît oponenții voștri
 • Mai mult feedback de la clienți
 • Optimizarea proceselor de business

precum și:

 • Un instrument efectiv pentru afaceri și vînzări
 • Crește loialitatea clienților
 • Informează clienții despre promoțiile și servicii noi
 • Veți fi  în contact cu clienții Dvs întotdeaună

 

ETAPELE ELABORĂRII APLICAȚIILOR


1.
Cercetare și analiză
Noi niciodată nu începem lucrările fără o examinare atentă și o analiză a tuturor componentelor de piață, publicul țintă, comentarii, evaluări și așa mai departe. Fără acestă etapă nu ne putem imagina elaborarea unui proiect de succes.

2
.Proiectare
În timpul proiectării, noi  stabilim numeroase întrebări: „Cum trebuie să fie aplicația? Ce totalitate de funcții aceasta va poseda? Ce anume vor să vadă utilizatorii?” etc.

3.
Design
Alegem conceptul de design, călăuzindu-ne de cerințele tehnice.

4
.Elaborare și testare
Avînd proiectarea gata, sarcinile tehnice și conceptul de bază, se poate trece la etapa de dezvoltare.

5
.Postarea 
Noi punem aplicația în market, numai atunci, după ce a trecut de etapa de testare și corectarea tuturor erorilor.

Marketing și Reclamă

Creșterea vânzărilor este o funcție de bază în companie. Pentru o creștere continuă a companiei este nevoie de investiții corecte în vânzări, iar noi vă putem oferi consultanță, strategii și instrumente în această direcție. Strategia și Planificarea unei campanii de reclame eficiente duce la un rezultat mai bun al companiei DVS.

 

Promovarea – este o modalitate de a crește numărul de clienți pentru orice afacere care își dorește să câștige «teren» în mediul online.

 

1 OPTIMIZAREA SITE-ULUI ÎN MOTOARELE DE CĂUTARE (SEO)

Promovarea și Optimizarea  website-ului pe primele poziții de TOP- rezultate în motoarele de căutare, pentru acele cereri, pe care utilizatorii le introduc în spațiul de căutare.

 

AVANTAJ: În motoarele de căutare oamenii sunt în căutarea pentru ceea ce simt nevoia, prin urmare - aceștea sunt clienții fierbinți, care sunt gata pentru realizarea cumpărăturii.

 

2 PUBLICITATEA CONTEXTUALĂ

Are loc setarea anunțurilor, care sunt afișate utilizatorilor sau pe website-urile din nișa companiei, sau în locurile special desemnate pentru publicitare în motoarele de căutare.

 

AVANTAJ: Majorarea vînzărilor pe website, prin intermediul costurilor reduse, datorită plasării anunțurilor pe resursele web ale unor părți terțe.

 

3 PUBLICITATE MEDIATICĂ

Acest intrument de marketing este orientat spre majorarea conștientizării brand-ului și îmbunătățirea imaginii companiei.

 

AVANTAJ: Este ideal compatibil cu tombole și loterii, care concomitent majorează cererea asupra produsului și crește venitul.

 

4 PROMOVAREA ÎN REȚELELE SOCIALE (SMM)

Promovarea în rețelele sociale influențează atît asupra îmbunătățirii imaginii și recunoașterii brand-ului, cât și oferă posibilitatea interacțiunii indirecte și directe cu publicul țintă.

 

AVANTAJ: Vizibilitatea companiilor în rețelele sociale permite să fiți mai aproape de potențialii dvs. clienți și să-i stimulați în realizarea achiziției.

 

Fiecare proiect este strict individual și calculul costului depinde de un număr mare de nuanțe.

 

Suport Tehnic

Suportul tehnic al website-ului reprezintă o serie de măsuri complexe cu scopul de a menține activitatea corectă a site-ului și accesibil pentru clienți, prin deținerea controlului asupra tuturor modificărilor site-urilor. Serviciul de suport tehnic al website-ului oferit de WebHousese se deosebește prin soluționarea rapidă a oricăror probleme tehnice apărute.

 

Serviciile necesare:

 • Actualizarea codului site-ului
 • Actualizarea software-ului
 • Actualizarea modulurilor
 • Actualizarea sau înlocuirea plug-in-urilor
 • Actualizarea script-urilor
 • Testarea script-urilor
 • Identificarea și analizarea incompatibilității site-ului
 • Îndepărtarea incompatibilității site-ului
 • Testarea actualizării site-urilor

 

Agenția cu ciclu complet WebHouse.md, de asemenea vă propune și servicii suplimentare, în care se include administrarea complexă a site-ului, suport de conținut și găzduirea(hosting) site-ului.

Branding și Design

Deoarece omul, inclusiv clientul dvs. potenţial, percepe aproximativ 70 la sută din informaţii prin canale vizuale, trebuie să chibzuiţi serios asupra impresiei, pe care o va produce  imaginea vizuală a DVS. Noi vă vom propune  concepte diferite, adaptate la specificul afacerii dvs. şi la publicul ţintă. Decizia finală vă va aparţine.

 

Ca rezultat veți obține- Dezvoltarea materialelor eficiente. Garantarea unei atrageri a clienților noi. Scoaterea efectivă pe piață a unui nou produs. Dezvoltarea complexă a branding-ului produsului. Materialele de marketing care vă vor ajuta managerii să petreacă și să finalizeze cu ușurință negocierile cu clienții.

 

Designul joacă un rol firesc în cee ce vizează succesul proiectelor. Statisticile ne arată, că design-ul creat individual vă poate garanta menținerea clienților care deja există precum și posibilitatea de a atrage utilizătorii noi. Aspectul grafic este fața oricărui proiect. Serviciile de design de la studioul nostru vă garantează avantaje mari. Studio WebHoue este un loc unde designul poate fi dezvoltat la un nivel într-adevăr înalt și la prețuri modeste.

 

Suntem mereu disponibili să vă acordăm tot suportul pentru în crearea designului!

Marketing Kit

Vom dezvolta și implementa un instrument pentru Dvs., care va conține toate experiențele și cunoștințele companiei dumneavoastră într-un singur document – Cartea vinzarilor.

 

Marketing Kit -  este o colecție de materiale promoționale care povestește despre companie, despre activitatea și caracteristicile sale. De fapt, acesta este un fel de prezentare, care are scopul de a prezenta compania într-o lumină mai bună. Tocmai același set de termeni de marketing este tradus din limba engleză ca un "kit de marketing".

 

Ca REZULTAT - De cite ori veți face întîlniri cu clienții, de atîtea ori îți vei surprinde cu această cărțulie. Vă măriți imaginea companiei în fața clienților.

 

Foto & Video Producție

Odată cu apariția rețelelor de socializare unde conținutul de bază sunt Foto și Video - DVS vă poromovați cu un conținut bine pus la punct.

 

Fotografia de produs este acel tip de fotografie în care subiectul este produsul comercializat.

Chiar dacă uneori fotografia de produs include și oameni (fotografia fashion) produsul trebuie să fie cel care atrage atenția, cel care “strălucește” în cadru.

Alegerea unui produs care arată impecabil, fotogrfierea lui dintr-un unghi cît mai avantajos, pe un background simplu care să aducă ceva in plus cadrului, creează o bună imagine a produsului în ochii unui potențial client.

Produsele trebuie prezentate într-un mod atractiv (să arate bine) dar și funcțional (să se vadă bine atît forma, dimensiunile cît și caracteristicile acestuia).

Există și posibilitatea fotografierii pe o masă de pexiglass, pentru a avea o reflectare a subiectului in masa sau pentru a putea lumină subiectul de jos, astfel eliminînd orice umbră.

Orice fotografie de produs, trece prin partea de post-procesare: corectarea luminozității, a contrastului, și a eventualelor imperfecțiuni ce nu au fost observate la momentul fotografierii cît și curățarea fundalului să fie 100% alb (dacă este cazul) etc.

 

 

Publicitatea media ( video ) are una dintre cele mai mari rezultate asupra consumatorului.


Un spot audio/video trebuie să concretizeze într-un timp foarte scurt (din economie de spațiu și bani) cele mai importante informații sau mai bine zis trebuie să transmită 
un mesaj clar, să aibă o idee clară de promovare.

Mai mult de atît spoturile trebuie să vîndă. Scopul nostru este de a realiza pentru fiecare client în primul rînd un scenariu de la care să pornim în realizarea spoturilor astfel încat mesajul să se identifice cu compania/produsul/serviciul și în final să vîndă.

 

Ca REZULTAT veți obține - Fotosesie profesională și material video despre compania Dumneavoastră, despre produsul, promoțiile și ofertele noi. Vă poziționați ca un brand renumit și tot timpul veți fi în imagine clientului.