Acasă - Servicii - Branding și Design

Servicii

Branding și Design

Branding și Design

Împachetare cu WoW efect pentru afacerea ta.

Creăm branduri care atrag atenția, se memorează și se evidențiază.

 

Stârnește atitudinea de care ai nevoie.

O imagine potrivită produce emoțiile necesare și stimulează loialitatea clienților.

 

Adaugă valoare și consistență business-ului tău.

Un brand unic este calea către încrederea partenerilor și investitorilor.

Fără șabloane. Fiecare proiect este realizat cu creativitate și gust. 

La curent cu trand-urile. Rezultatul final fascinează chiar și cele mai delicate cerințe.

Specialiști în domeniul design-ului care contribuie vînzărilor. 

Pentru rezultat. Nu design-ului și branding-ului de dragul creării.


Deoarece omul, inclusiv clientul dvs. potenţial, percepe aproximativ 70 la sută din informaţii prin canale vizuale, trebuie să chibzuiţi serios asupra impresiei, pe care o va produce imaginea vizuală a DVS. Noi vă vom propune concepte diferite, adaptate la specificul afacerii dvs. şi la publicul ţintă. Decizia finală vă va aparţine.

 

Prin ce se deosebește o companie de alta?

Nu este o greșeală dacă zicem că prin produsul său. Însă pe piață sunt o multitudine de oferte. Clientul nu mereu este specialist în ceea ce intenționează să cumpere. Deseori parametrii tehnici sunt doar niște hieroglife. Deci, cum se va lua decizia?

 

Un manager de vînzări poate salva situația — va explica avantajele mărfii sale. Dar cum este de procedat în cazurile cînd deosebiri tehnice practic nu sunt? Dacă calitatea produselor tale și a concurentului sunt la același nivel?  -  DESIGNUL FACE TOTUL.

 

Compania prinde în greutate atunci când este un brand...

Când comercializează nu un produs, dar un mod de viață. În acest caz are mai multe șanse să își cucerească un „loc sub soare”. Se evidențiază pe fonul concurenților. Business-ul începe să aibă feedback în mase — devine recunoscut. Obține loialitatea clienților și buzunarele lor :)

 

Un brand nu are șanse la viață fără...

Design. Un avantaj competitiv ambalat prin design este forța motrică a vînzărilor în secolul XXI. Al vînzărilor surprinzătoare. Anume elementul vizual decide: oferta captează atenția sau nu. Imaginile formează imaginea companiei și stabilesc asociațiile în raport cu ea.

 

Când clientul vede ceva frumos și împachetat cu grijă are o dorință mai arzătoare spre achiziție. Se creează impresia că și produsul este mai calitativ.

 

Cu ce te putem ajuta?

Webdesign. Facem tot posibilul ca site-ul tău să „strălucească” pe fonul celorlalte. Produsul tău va fi pus în lumina atenției astfel încât să se dezvăluie din cel mai potrivit unghi.

Logo. Există sute de logotipuri, însă doar câteva rămân memorie. Noi elaborăm logotipuri care se infiltrează în creier asemeni unui agent secret și rămînă acolo pentru ani.

Naming. Te ajutăm cu o denumire simplă, memorabilă și care explică conceptul afacerii. Naming-ul potrivit în ansamblu cu celelalte elemente vizuale formează senzația clientului despre tine.

Design poligrafic. Materialele tipărite de publicitate obțin un rezultat mai consistent datorită unui design potrivit.

Ambalajul produselor. Evidențiem marfa ta de pe rafturile magazinelor. Lucrează simplu: ochiul cumpărătorilor se țintește de produs, astfel crește probabilitatea de achiziție.

Identitate vizuală în complex. Ne facem grijă de tot „vizualul” companiei tale. Determinăm stilul relevant pentru nișa ta, clienții tăi și ofertele propuse. 

 

Etapele realizării lucrărilor

- Comunicarea. Ne înțelegem referitor la proiect. Stabilim în linii generale rezultatul final, culorile dorite, de care aspecte trebuie să ținem cont. La această etapă vorbim despre obiectivele tale și stabilim pași concreți spre împlinirea lor.

- Formularea și cizelarea conceptelor. După studiul pieței și auditoriului începem lucrul la concept. În cadrul acestei etape ne gîndim la modalitățile de realizare a sarcinii.

- Magia. Procesul creativ. Transformăm ideile în imagini atractive. Așternem conceptele pe foaia virtuală.

- Transmitem proiectul. Vă convingeți că rezultatul este perfect și puneți materialele noi în acțiune.

 

 

De ce să comandați branding și design de la WebHouse?

  • Abordare psihologică. Atragem atenția la auditoriul tău — analizăm preferințele sale și motivele care îl determină să cumpere. În așa mod alegem stilul și gama de culori potrivite pentru a stimula emoțiile și impresiile necesare.
  • Prieteni cu Photoshop-ul. Avem capacitatea de a realiza cele mai îndrăznețe și complicate idei. Vei revedea imaginea de la tine din cap direct în proiectul realizat de noi.
  • Soluții non-standard. Ne îndepărtăm de șabloane și găsim ideea care va capta atenția. Doar așa pot fi găsite conceptele ingenioase și non-banale. Aceste idei au toate șansele de a deveni mega populare.
  • Accent pe rezultat. Designerii noștri au cunoștințe în marketing. Astfel de la bun început suntem concentrați spre creșterea vânzărilor tale.

 

 

Ca rezultat veți obține- Dezvoltarea materialelor eficiente. Garantarea unei atrageri a clienților noi. Scoaterea efectivă pe piață a unui nou produs. Dezvoltarea complexă a branding-ului produsului. Materialele de marketing care vă vor ajuta managerii să petreacă și să finalizeze cu ușurință negocierile cu clienții.

 

Designul joacă un rol firesc în cee ce vizează succesul proiectelor. Statisticile ne arată, că design-ul creat individual vă poate garanta menținerea clienților care deja există precum și posibilitatea de a atrage utilizătorii noi. Aspectul grafic este fața oricărui proiect. Serviciile de design de la studioul nostru vă garantează avantaje mari. Studio WebHoue este un loc unde designul poate fi dezvoltat la un nivel într-adevăr înalt și la prețuri modeste.

 

Suntem mereu disponibili să vă acordăm tot suportul pentru în crearea designului!