Acasă - Servicii - Crearea Website-urilor

Servicii

Crearea Website-urilor

Crearea Website-urilor

 

Crearea și promovarea site-urilor care vînd.

Creăm site-uri care te evidențiază și sporesc încrederea clienților.

 

Web-siteul Dvs. este platforma pe care aterizează utilizatorii și potențialii clienți. Acesta trebuie să îndeplinească o funcție clară: convertește vizitatorii în potențiali clienți sau consumă informația care o oferiți.

 

Cît de des este nevoie de un site? 

Un business care se dezvoltă mereu ajunge în momentul în care are nevoie de un site. Însă nu sunt clare motivele creării unei pagini web. Adresând întrebarea referitor la necesitate în site, se pot auzi răspunsuri de genul: „ca să fie”, „toți au site, cu ce noi suntem mai răi?”, „toate companiile serioase au un website”.

 

Motive reale pentru a comanda un website

- Creșterea valorii cumpărăturii medii. Utilizarea marketingului și artei de a vinde pe site permite creșterea prețurilor la serviciile și produsele tale. Chiar dacă vinzi scump, te aleg pe tine.

- Evidențierea printre concurenți. Crearea paginii web conform ultimelor tendințe și cu maximă creativitate te face memorabil pentru client. Ești unic, ești soluția.

- Clienți „scumpi”. Site-ul devine o platformă prin care comunici profesionalismul. Interesezi companiile cu buget generos.

- Reducerea cheltuielilor. Site-ul este ca un magazin, însă nu trebuie să achiți chiria, energia electrică și altele… plus la toate nu are termen de valabilitate. Creat o singură dată — servește mereu.

- Lărgirea „geografiei”. Pagina web poate fi accesată din orice colț al lumii și astfel să îți aducă vânzări. Cucerești piețele din alte țări.

 

— Există mii de site-uri care doar strîng praf într-un colț al internetului

Și este corect. Nu orice site poate aduce vînzări. De multe ori și scopul este altul. Însă e ghinion cînd obiectivul este atragerea clienților, dar ei nu vin. Problema e în banalitate. Toți vorbesc despre una și aceeași, au design asemănător și structură asemănătoare. Din această cauză clienții aleg pe cineva care se deosebește, pe cineva care are un site care VINDE. 

 

Ce este un site care vinde?

S-ar părea că este o pagină web ordinară. Însă această pagină este creată pentru vînzări. Fiecare element are scopul de a convinge. Clientul primește răspuns la întrebările sale, la dubii, obiecții. Se explică, de ce produsul X de la compania Y, de ce acum, de ce acest preț este avantajos. Într-un final, clientul este convins. În acest mod, un site care vinde înlocuiește un manager de vânzări de înalt nivel. Este o sursă de venit pentru afacerea ta.

 

Tipuri de site-uri care vând create de noi

- Vizit card. Prezentăm persoana ta și serviciul/produsul pentru a produce interes. Creăm site-uri de vizită care sporesc interesul și contribuie la creșterea numărului de cumpărători.

- Corporativ. În marketing există așa o idee: „Dacă nu poți fi găsit prin motoarele de căutare — nu exiști”. O companie căreia îi lipsește site-ul riscă să rămână la un nivel începător. Noi te ajutăm cu crearea paginii web al firmei tale pentru a-ți asigura o sursă nouă de clienți — internetul.

- Internet-magazin. Este un magazin obișnuit, numai că în online: este mai simplu și rentabil de întreținut, nu este limitat geografic, clienții mai ușor găsesc produsul căutat. Creăm hypermarket-uri în mediul online care vând 24/7 unui număr nelimitat de persoane.

- Landing page. Este un site compus dintr-o singură pagină. Are un singur scop: de a converti vizitatorul în cumpărător. Un landing page servește ca un instrument de vânzări. Este platforma pe care clientul ia decizia finală referitor la achiziție.

 

Cum arată crearea site-ului din partea ta

Sau etapele elaborării paginilor web

1. Contactul. Ne cunoaștem cu afacerea ta, stabilim obiectivele, cerințele față de site. La fel ne decidem cu termenii limită și cum ar trebui să fie rezultatul final.

2. Crearea și promovarea site-ului. Elaborăm design individual, texte care vând, programăm pentru administrare simplă, setăm campania de publicitate pe google adwords.

3. Rezultat. La final obții un site pe poziții înalte în motoarele de căutare, instrumente de analiză, vânzări reale, profit.

 

De ce un site de la WebHouse?

- Suport tehnic. Mereu te poți adresa cu o întrebare tehnică referitoare la site: noi te ajutăm sau chiar rezolvăm desinestătător.

- Un pachet de servicii. Primești un site gata, fără necesitatea de a apela la alți specialiști.

- Respectăm termenii limită. Promisiunea de a prezenta site-ul pe data X este realizată cu strictețe.

- Primești întocmai ce ai dorit. Dacă vii cu idei, le vei putea observa în lucrarea finală. 

- Fără limite în funcțional. Ai posibilitatea de a realiza chiar și cele mai inovative soluții pentru a-i mira pe toți.

- Site-ul lucrează ca ceasul. Datorită experienței, avem abilități de programare care permit operarea stabilă a site-ului, fără bug-uri și greșeli.

 

Ce veți obține creînd un website cu noi!

Un Web-site funcțional care crește constant numărul de vizitatori, solicitări și închide cu succes tranzacții. Obțineți o resursă eficientă de vînzare, capabilă nu doar să vă reprezinte în rețea, ci și să vîndă!

 

De ce WebHouse ?

WebHouse crează site-uri ce corespund scopurilor și obiectivelor afacerii Dvs. Realizarea site-urilor pentru afaceri sau crearea de landing page cu WebHouse va stimula în mod garantat, atît creșterea numărului de vînzări pentru afacerea Dvs, cît și a încrederii vizitatorilor site-ului. În cazul creării site-urilor de prezentare sau a site-urilor personale cu WebHouse.md, se realizează nu numai strategia de creștere a renumelui pe Internet, dar, de asemenea, este influențat direct și numărul vînzărilor de servicii și produse, precum și imaginea Dvs.

 

Experții WebHouse însușesc cu regularitate ultimele tendințe în crearea site-urilor, design-ului web, și tehnologiile marketingului informațional. Echipa WebHouse propune, de regulă, soluții care depășesc așteptările clienților noștri. Identificăm și prezentăm soluții ingenioase și originale, iar datorită acestui fapt, proiectele agenției noastre depășesc cele mai îndrăznețe așteptări.

CREȘTEREA VÎNZĂRILOR

Experții noștri crează site-uri care vînd. Anume creșterea vînzîrilor este prioritatea noastră de bază la elaborarea site-uri web de diferite tipuri și/sau prestarea serviciilor web specifice. WebHouse are o abordare specială și eficientă în vederea creșterii vânzărilor de produse și servicii ale clienților noștri.

DESIGN UNIC

Pentru fiecare proiect, profesioniștii WebHouse elaborează design unic, cu un grad înalt de recunoaștere. De asemenea, suntem implicați în dezvoltarea unui stil unic, cu o standardizare web contemporană pentru elementele identitare de ultimă generație, ce urmează a fi utilizate eventual în spațiul virtual.

ADAPTABILITATE

În crearea site-urilor, WebHouse folosește cea mai avansată abordare de receptivitate a paginilor Web. Site-urlie sunt create prin utilizarea unei tehnologii flexibile, care permite afișarea corectă a paginii atît pe ecranele telefoanelor mobile cât și pe monitoare cu o rezoluție înaltă. Site-urile se adaptează ușor în conformitate cu dispozitivul de pe care sunt accesate și nu necesită crearea unor versiuni aparte pentru dispozitivele portabile.

EFICIENȚĂ

Avînd o experiență vastă în crearea site-urilor, dar și în marketing, WebHouse se adaptează cu rapiditate proceselor de afaceri ale clienților săi. Studierea activității de marketing a clienților noștri are loc în etapa inițială a sistemului de lucru standardizat, stabilit la WebHouse, ceea ce face din proiectele noastre un intrument eficient în marketingul digital.

 

Compania WebHouse este mereu la dispoziția DVS. Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să-și crească profitabil afacerile. Vă putem răspunde oricînd la întrebări.

 

Apropo, referitor la experiență te poți convinge mai jos.

 

Fă primul pas, lasă-ne datele tale de contact și revenim cu un sunet.