Acasă - Servicii - Marketing și Reclamă

Servicii

Marketing și Reclamă

Marketing și Reclamă

Aducem clienți cu minim efort din partea ta.

Reducem cheltuielile pentru atragerea clienților prin mijloace eficiente de promovare.

 

Țintim în clienți și lansăm oferte.

Determinăm persoanele interesate de produsul tău și îi ademenim să cumpere de la tine.

 

Creșterea rapidă a vînzărilor — simplu!

Obține rezultate maxime cu ajutorul tehnologiilor inovative în promovare și publicitate

Transparență

Rentabilitate

Strategie

Creativitate

 

Oxigenul afacerii este…

Fără ce nu poate supraviețui nici un business? Fără secția de producție? Posibil. Dar produsul poate fi comandat din o altă companie și comercializat din nou.

Probabil, fără secția de livrare? Și iarăși nu. Poate fi angajat un curier temporar până la sistematizarea procesului.

 

Atunci, care este „inima” afacerii?

 

Nici un business nu poate rămîne în viață fără vînzări. Acesta este oxigenul lui. Dacă timp de cel puțin o lună nu ai avut nici o vînzare… ne pare rău — afacerea ta e pe cale de dispariție. Capitalul are tendința de a se termina iar investitorii nu mereu acordă încredere.

 

Ai un produs bun. Dar de ce nu se vinde?

Clienții ar fi gata să plătească pentru ceea ce ai. Posibil că colaborarea cu tine are o serie de avantaje la care concurenții doar visează. Însă cumpărătorii nu vin la tine. Și problema nu este în produs. Doar necunoașterea — chiar și cel mai bun produs sau serviciu nu are mare succes fără publicitate. Pur și simplu o mare parte din potențialii cumpărători nu au idee că există oferte mai bune decât celea cunoscute de toți.

 

Încarcă, țintește…

Foc!

 

Ce deosebește o campanie de marketing puternică de una slabă?

Pregătirea.

Atragem cea mai multă atenție aceste etape: stabilim auditoriul țintă, studiem piața, concurenții, avantajele produsului și doar apoi lansăm publicitatea. Anume pregătirea ne permite să obținem rezultate maxime.

 

Prestăm servicii de:

-- SEO (search engine optimization). Lucrăm la creșterea poziției site-ului pe google. Acest instrument atrage clienți în mod pasiv. Noi analizăm informația despre pagina web, „părerea” motoarelor de căutare și creștem evaluarea după parametrii cheie. Astfel site-ul iese în top timp de câteva săptămâni. Motoarele de căutare vor adora site-ul tău.

 

-- SMM (social media marketing). Promovarea pe rețelele de socializare transformă interesul în vînzări. Este una din etapele către un venit stabil. Elaborăm strategia de promovare, împachetăm compania, creăm și realizăm strategia de conținut, atragem auditoriul țintă — totul pentru a crește loialitatea față de compania ta.

 

-- SMS, e-mail, viber marketing. Informăm clienții despre cele mai „fierbinți” oferte, ajutăm să mențineți potențialii cumpărători, îmbunătățim imaginea companiei prin scrisori, educăm clienți permanenți. Este o modalitate eficientă de interacționa cu auditoriul cu scopul de a-i transforma în cumpărători.   

 

-- Publicitate contextuală. Creăm campanii de publicitate care direcționează auditoriul de pe motoarele de căutare pe site. Utilizăm Yandex direct, Google Adwords și My Target. Veți observa rezultatele chiar din prima zi. Acest instrument aduce vânzări în mod regulat și mediatizează afacerea.

 

-- Publicitate pe portalurile de anunțuri. Anunțurile pot aduce clienți dacă… sunt elaborate după toate regulile. Un anunț cu un text care vinde și imagini de calitate dezvăluie avantajele produsului și contribuie vânzărilor. Iar o promovare printr-o strategie testată în practică crește impactul anunțului și asigură popularitatea produsului.

 

-- În complex. Instrumentele enumerate sunt eficiente în parte. Însă utilizate împreună se completează reciproc și construiesc calea către cucerirea pieței. Ne poți încredința promovarea afacerii tale și să obții timp liber pentru a te dedica perfecționării produselor și lărgirii afacerii.

 

De ce de la WebHouse?

-- Transparență. Poți vedea cum este întrebuințat bugetul și să introduci corectări după necesitate. În așa mod vei fi lipsit de dubii că resursele alocate sunt utilizate conform destinației.

-- Rapoarte zilnice. Demonstrăm rezultatele obținute de noi zilnic. Vei putea vedea din care surse a provenit clientul, cheltuielile pentru atragerea lui și suma achiziției sale.

-- Controlul bugetului. Bugetul tău — regulile tale. Poți stabili pentru care instrument vor fi alocate resurse mai consistente și pentru care mai puține sau deloc. Noi te ajutăm cu decizia corectă.

-- Instrumente pentru domeniul tău. Găsim soluții exact pentru afacerea ta reieșind din situația actuală pe piață. Doar metode practice și care aduc rezultat.

-- Dezvăluim la maxim avantajele produsului tău. Va fi clar de ce clientul trebuie să te aleagă pe tine dintre concurenți și de ce produsul dintre alternative.

-- Strategie. Activitățile de promovare sunt calculate astfel încât să cucerească clienții nu pentru o singură cumpărătură, dar pentru achiziții permanente. Atragem clienții și îi transformăm în cumpărători permanenți și loiali.

-- Învățăm. Suntem la curent cu inovațiile din domeniul marketingului. Utilizăm cele mai noi și eficiente șmecherii pentru sporirea vânzărilor.

 

Primește o consultație de marketing gratuită de la profesioniști.

Lasă-ne datele tale de contact și revenim noi înapoi.